FA. BOUDRY

Contactgegevens FA. BOUDRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BOUDRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BOUDRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTRAAT 25; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57218562 (+32-57218562) 57218562 (+32-57218562)

Fax (fax): +32 (50) 446-67-76 +32 (50) 446-67-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BOUDRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BOUDRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BOUDRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BOUDRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BOUDRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BOUDRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BOUDRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BOUDRY
Products information FA. BOUDRY

BTW identificatienummer (tax): BE06780731201
Ondernemingsnummer: 2350769042
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BOUDRY
(Get full report from official database of BE for FA. BOUDRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BOUDRY
Addition kinds of activities for FA. BOUDRY

8422. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
753300. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
59991000. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones

Werken bij FA. BOUDRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BOUDRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BOUDRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BOUDRY. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

 • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: t-interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

 • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UNITED TALENT

  Type: Vaste Job

  Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: ELDI

  Type: Zelfstandige activiteit

  U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

 • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

 • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: CARE

  Type: Werfreserve

  Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

 • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

  Regio: DENDERHOUTEM

  Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

  Type: Flexijob

  Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van FA. BOUDRY in sociale netwerken
Look for responds of FA. BOUDRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BOUDRY. Laat een reactie achter voor FA. BOUDRY. FA. BOUDRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BOUDRY. Leave a respond for FA. BOUDRY. FA. BOUDRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BOUDRY op de google maps. Adres en contacten FA. BOUDRY
Location of FA. BOUDRY on the google maps. Address and contacts of FA. BOUDRY

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BOUDRY FA. BOUDRY: GRISON | A.S. CAPRIVIS? | M. LAUVAU | STERKEN GEERT | Loots M

Other related companies as FA. BOUDRY: GRISON | A.S. CAPRIVIS? | M. LAUVAU | STERKEN GEERT | Loots M

FA. BOUDRY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BOUDRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06780731201. Het bedrijf FA. BOUDRY bevindt zich op het adres: MEENSESTRAAT 25; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van FA. BOUDRY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BOUDRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BOUDRY, openstaande posities, locatie van FA. BOUDRY op de kaart.

FA. BOUDRY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BOUDRY, company assigned to the tax number BE06780731201. The company FA. BOUDRY is located at the address: MEENSESTRAAT 25; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of FA. BOUDRY is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BOUDRY is not available. You also can look at reviews of FA. BOUDRY, open positions, location of FA. BOUDRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BOUDRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BOUDRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BOUDRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BOUDRY, employees, financial statistics.