FA. BART-LINE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FA. BART-LINE
Private companiesReal Estate • FA. BART-LINE

Contactgegevens FA. BART-LINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BART-LINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BART-LINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLEMENSHOEK 83; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38884138 (+32-38884138) 38884138 (+32-38884138)

Fax (fax): +32 (51) 279-47-87 +32 (51) 279-47-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BART-LINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BART-LINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BART-LINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BART-LINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BART-LINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BART-LINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BART-LINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BART-LINE
Products information FA. BART-LINE

BTW identificatienummer (tax): BE07249023437
Ondernemingsnummer: 7109222412
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BART-LINE
(Get full report from official database of BE for FA. BART-LINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BART-LINE
Addition kinds of activities for FA. BART-LINE

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
39499907. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
54110200. Supermarkt | Convenience stores

Werken bij FA. BART-LINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BART-LINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BART-LINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BART-LINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Boekhouder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

 • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

 • Verkoper showroom (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

 • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

 • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

 • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van FA. BART-LINE in sociale netwerken
Look for responds of FA. BART-LINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BART-LINE. Laat een reactie achter voor FA. BART-LINE. FA. BART-LINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BART-LINE. Leave a respond for FA. BART-LINE. FA. BART-LINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BART-LINE op de google maps. Adres en contacten FA. BART-LINE
Location of FA. BART-LINE on the google maps. Address and contacts of FA. BART-LINE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BART-LINE FA. BART-LINE: Buslot G | HUIS LIEF | EDMOND ENGELS | Per la donna | ETS BIEBUYCK SA

Other related companies as FA. BART-LINE: Buslot G | HUIS LIEF | EDMOND ENGELS | Per la donna | ETS BIEBUYCK SA

FA. BART-LINE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BART-LINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07249023437. Het bedrijf FA. BART-LINE bevindt zich op het adres: CLEMENSHOEK 83; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van FA. BART-LINE is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BART-LINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BART-LINE, openstaande posities, locatie van FA. BART-LINE op de kaart.

FA. BART-LINE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BART-LINE, company assigned to the tax number BE07249023437. The company FA. BART-LINE is located at the address: CLEMENSHOEK 83; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of FA. BART-LINE is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BART-LINE is not available. You also can look at reviews of FA. BART-LINE, open positions, location of FA. BART-LINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BART-LINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BART-LINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BART-LINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BART-LINE, employees, financial statistics.