F.G. PROMOTION

Contactgegevens F.G. PROMOTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.G. PROMOTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.G. PROMOTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REUX 1B2; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83231140 (+32-83231140) 83231140 (+32-83231140)

Fax (fax): +32 (64) 888-13-90 +32 (64) 888-13-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.G. PROMOTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.G. PROMOTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.G. PROMOTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.G. PROMOTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.G. PROMOTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.G. PROMOTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.G. PROMOTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.G. PROMOTION
Products information F.G. PROMOTION

BTW identificatienummer (tax): BE09361694335
Ondernemingsnummer: 4770233154
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.G. PROMOTION
(Get full report from official database of BE for F.G. PROMOTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.G. PROMOTION
Addition kinds of activities for F.G. PROMOTION

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
50789902. Ijsmachines | Ice making machines

Werken bij F.G. PROMOTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.G. PROMOTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.G. PROMOTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.G. PROMOTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: COMMILFOO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

 • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: De Ambrassade

  Type: Vaste Job

  Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

 • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEXTIEL TROCH

  Type: Vaste Job

  U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

 • Expediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: Bakkerij Selis

  Type: Flexijob

  koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van F.G. PROMOTION in sociale netwerken
Look for responds of F.G. PROMOTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.G. PROMOTION. Laat een reactie achter voor F.G. PROMOTION. F.G. PROMOTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.G. PROMOTION. Leave a respond for F.G. PROMOTION. F.G. PROMOTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.G. PROMOTION op de google maps. Adres en contacten F.G. PROMOTION
Location of F.G. PROMOTION on the google maps. Address and contacts of F.G. PROMOTION

Andere gerelateerde bedrijven als come F.G. PROMOTION F.G. PROMOTION: AXEL DEWIT RESTAURANT-SALONS | KOENRAAD BRUGGEMAN | M. VAN BOSSELE | ROUQUART | MARINA DROOGMANS

Other related companies as F.G. PROMOTION: AXEL DEWIT RESTAURANT-SALONS | KOENRAAD BRUGGEMAN | M. VAN BOSSELE | ROUQUART | MARINA DROOGMANS

F.G. PROMOTION is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.G. PROMOTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09361694335. Het bedrijf F.G. PROMOTION bevindt zich op het adres: REUX 1B2; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van F.G. PROMOTION is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.G. PROMOTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.G. PROMOTION, openstaande posities, locatie van F.G. PROMOTION op de kaart.

F.G. PROMOTION is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.G. PROMOTION, company assigned to the tax number BE09361694335. The company F.G. PROMOTION is located at the address: REUX 1B2; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of F.G. PROMOTION is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F.G. PROMOTION is not available. You also can look at reviews of F.G. PROMOTION, open positions, location of F.G. PROMOTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.G. PROMOTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.G. PROMOTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.G. PROMOTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.G. PROMOTION, employees, financial statistics.