ETABLISSEMENT CLEMENT GERY

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ETABLISSEMENT CLEMENT GERY
Private companiesWater Transportation • ETABLISSEMENT CLEMENT GERY

Contactgegevens ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENT CLEMENT GERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES JUIFS 47; 7950; CHIEVRES, België

Telefoon (phone): 69686035 (+32-69686035) 69686035 (+32-69686035)

Fax (fax): +32 (86) 716-62-37 +32 (86) 716-62-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENT CLEMENT GERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENT CLEMENT GERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENT CLEMENT GERY
Products information ETABLISSEMENT CLEMENT GERY

BTW identificatienummer (tax): BE07786529541
Ondernemingsnummer: 6764526367
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENT CLEMENT GERY
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENT CLEMENT GERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENT CLEMENT GERY
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENT CLEMENT GERY

242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
792204. Theatrale producenten | Theatrical producers
35759902. Telewriters | Telewriters
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
94410103. Werkloosheidsverzekeringsbureau, overheid | Unemployment insurance office, government

Werken bij ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. Looking for open vacancies in other companies

 • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

 • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: FM SECURE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

 • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

 • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

 • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Auticoach (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENT CLEMENT GERY in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. ETABLISSEMENT CLEMENT GERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. Leave a respond for ETABLISSEMENT CLEMENT GERY. ETABLISSEMENT CLEMENT GERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENT CLEMENT GERY op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENT CLEMENT GERY
Location of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENT CLEMENT GERY ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: VERCOBOIS | CITY HOME | Breughel | Auto Export Mubarak | BONETTI D

Other related companies as ETABLISSEMENT CLEMENT GERY: VERCOBOIS | CITY HOME | Breughel | Auto Export Mubarak | BONETTI D

ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786529541. Het bedrijf ETABLISSEMENT CLEMENT GERY bevindt zich op het adres: RUE DES JUIFS 47; 7950; CHIEVRES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENT CLEMENT GERY op de kaart.

ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, company assigned to the tax number BE07786529541. The company ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is located at the address: RUE DES JUIFS 47; 7950; CHIEVRES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, open positions, location of ETABLISSEMENT CLEMENT GERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENT CLEMENT GERY, employees, financial statistics.