ESPRIT DE NATURE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ESPRIT DE NATURE
Private companiesMetal Mining • ESPRIT DE NATURE

Contactgegevens ESPRIT DE NATURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPRIT DE NATURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPRIT DE NATURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VIEUX LIEU 4; 4190; FERRI?RES, België

Telefoon (phone): 476290119 (+32-476290119) 476290119 (+32-476290119)

Fax (fax): +32 (60) 680-80-66 +32 (60) 680-80-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPRIT DE NATURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPRIT DE NATURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPRIT DE NATURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPRIT DE NATURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPRIT DE NATURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPRIT DE NATURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPRIT DE NATURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPRIT DE NATURE
Products information ESPRIT DE NATURE

BTW identificatienummer (tax): BE08176818847
Ondernemingsnummer: 8988433837
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Taille de Haies,Aménagements Paysagers,Sarclage,Aménagement de Jardins,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Nettoyage des Allées & Patios,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPRIT DE NATURE
(Get full report from official database of BE for ESPRIT DE NATURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPRIT DE NATURE
Addition kinds of activities for ESPRIT DE NATURE

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
35550400. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal

Werken bij ESPRIT DE NATURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPRIT DE NATURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPRIT DE NATURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPRIT DE NATURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker facturatie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

 • Operator plooibank (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

 • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

 • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

 • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • Project Manager Bouw (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van ESPRIT DE NATURE in sociale netwerken
Look for responds of ESPRIT DE NATURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPRIT DE NATURE. Laat een reactie achter voor ESPRIT DE NATURE. ESPRIT DE NATURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPRIT DE NATURE. Leave a respond for ESPRIT DE NATURE. ESPRIT DE NATURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPRIT DE NATURE op de google maps. Adres en contacten ESPRIT DE NATURE
Location of ESPRIT DE NATURE on the google maps. Address and contacts of ESPRIT DE NATURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPRIT DE NATURE ESPRIT DE NATURE: CHAUDF. THERMALE NATAT. | E. ALLARD | KR?FEL | BAKKERIJ VERMEULEN W. | Transvaal (Librairie du)

Other related companies as ESPRIT DE NATURE: CHAUDF. THERMALE NATAT. | E. ALLARD | KR?FEL | BAKKERIJ VERMEULEN W. | Transvaal (Librairie du)

ESPRIT DE NATURE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPRIT DE NATURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08176818847. Het bedrijf ESPRIT DE NATURE bevindt zich op het adres: RUE DU VIEUX LIEU 4; 4190; FERRI?RES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Taille de Haies,Aménagements Paysagers,Sarclage,Aménagement de Jardins,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Nettoyage des Allées & Patios,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van ESPRIT DE NATURE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPRIT DE NATURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPRIT DE NATURE, openstaande posities, locatie van ESPRIT DE NATURE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ESPRIT DE NATURE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPRIT DE NATURE, company assigned to the tax number BE08176818847. The company ESPRIT DE NATURE is located at the address: RUE DU VIEUX LIEU 4; 4190; FERRI?RES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Taille de Haies,Aménagements Paysagers,Sarclage,Aménagement de Jardins,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Nettoyage des Allées & Patios,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Elagage des Arbres..
The main activity of ESPRIT DE NATURE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPRIT DE NATURE is not available. You also can look at reviews of ESPRIT DE NATURE, open positions, location of ESPRIT DE NATURE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPRIT DE NATURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPRIT DE NATURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPRIT DE NATURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPRIT DE NATURE, employees, financial statistics.