ESPACE VERT MICHEROUX

Contactgegevens ESPACE VERT MICHEROUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE VERT MICHEROUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE VERT MICHEROUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PANSERY 46; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43583257 (+32-43583257) 43583257 (+32-43583257)

Fax (fax): +32 (68) 711-63-28 +32 (68) 711-63-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE VERT MICHEROUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE VERT MICHEROUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE VERT MICHEROUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE VERT MICHEROUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE VERT MICHEROUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE VERT MICHEROUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE VERT MICHEROUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE VERT MICHEROUX
Products information ESPACE VERT MICHEROUX

BTW identificatienummer (tax): BE02641632080
Ondernemingsnummer: 2098632812
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE VERT MICHEROUX
(Get full report from official database of BE for ESPACE VERT MICHEROUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE VERT MICHEROUX
Addition kinds of activities for ESPACE VERT MICHEROUX

899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij ESPACE VERT MICHEROUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE VERT MICHEROUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE VERT MICHEROUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE VERT MICHEROUX. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

 • Grondwerker (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

 • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

 • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

 • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

 • Magazijnier (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

 • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

 • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

 • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • zelfstandige logopediste (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

Zoek naar antwoorden van ESPACE VERT MICHEROUX in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE VERT MICHEROUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE VERT MICHEROUX. Laat een reactie achter voor ESPACE VERT MICHEROUX. ESPACE VERT MICHEROUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE VERT MICHEROUX. Leave a respond for ESPACE VERT MICHEROUX. ESPACE VERT MICHEROUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE VERT MICHEROUX op de google maps. Adres en contacten ESPACE VERT MICHEROUX
Location of ESPACE VERT MICHEROUX on the google maps. Address and contacts of ESPACE VERT MICHEROUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE VERT MICHEROUX ESPACE VERT MICHEROUX: GEMEENTEBESTUUR | PETRUS DIERICKX-VISSCHERS | Infirmières Réunies DC SPRL | Lascar G | TOURING

Other related companies as ESPACE VERT MICHEROUX: GEMEENTEBESTUUR | PETRUS DIERICKX-VISSCHERS | Infirmières Réunies DC SPRL | Lascar G | TOURING

ESPACE VERT MICHEROUX is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE VERT MICHEROUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641632080. Het bedrijf ESPACE VERT MICHEROUX bevindt zich op het adres: RUE DU PANSERY 46; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van ESPACE VERT MICHEROUX is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE VERT MICHEROUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE VERT MICHEROUX, openstaande posities, locatie van ESPACE VERT MICHEROUX op de kaart.

ESPACE VERT MICHEROUX is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE VERT MICHEROUX, company assigned to the tax number BE02641632080. The company ESPACE VERT MICHEROUX is located at the address: RUE DU PANSERY 46; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres..
The main activity of ESPACE VERT MICHEROUX is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE VERT MICHEROUX is not available. You also can look at reviews of ESPACE VERT MICHEROUX, open positions, location of ESPACE VERT MICHEROUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE VERT MICHEROUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE VERT MICHEROUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE VERT MICHEROUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE VERT MICHEROUX, employees, financial statistics.