ESPACE VERT LEYDER

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ESPACE VERT LEYDER
Private companiesDepository Institutions • ESPACE VERT LEYDER

Contactgegevens ESPACE VERT LEYDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE VERT LEYDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE VERT LEYDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SESSELICH 252; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63217168 (+32-63217168) 63217168 (+32-63217168)

Fax (fax): +32 (50) 762-67-54 +32 (50) 762-67-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE VERT LEYDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE VERT LEYDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE VERT LEYDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE VERT LEYDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE VERT LEYDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE VERT LEYDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE VERT LEYDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE VERT LEYDER
Products information ESPACE VERT LEYDER

BTW identificatienummer (tax): BE09215026855
Ondernemingsnummer: 4441192626
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE VERT LEYDER
(Get full report from official database of BE for ESPACE VERT LEYDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE VERT LEYDER
Addition kinds of activities for ESPACE VERT LEYDER

513604. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
17999908. Diamantboren en zagen | Diamond drilling and sawing
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation
97219903. ambassades | Embassies

Werken bij ESPACE VERT LEYDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE VERT LEYDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE VERT LEYDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE VERT LEYDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

 • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Studentenjob

  Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

 • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

 • Project Engineer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

Zoek naar antwoorden van ESPACE VERT LEYDER in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE VERT LEYDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE VERT LEYDER. Laat een reactie achter voor ESPACE VERT LEYDER. ESPACE VERT LEYDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE VERT LEYDER. Leave a respond for ESPACE VERT LEYDER. ESPACE VERT LEYDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE VERT LEYDER op de google maps. Adres en contacten ESPACE VERT LEYDER
Location of ESPACE VERT LEYDER on the google maps. Address and contacts of ESPACE VERT LEYDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE VERT LEYDER ESPACE VERT LEYDER: Hofman G BVBA | NEMOZ | PABLO HORSE SHOP | ADAM`S COMPUTER CHIMAY | Gernal NV

Other related companies as ESPACE VERT LEYDER: Hofman G BVBA | NEMOZ | PABLO HORSE SHOP | ADAM`S COMPUTER CHIMAY | Gernal NV

ESPACE VERT LEYDER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE VERT LEYDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215026855. Het bedrijf ESPACE VERT LEYDER bevindt zich op het adres: RUE DE SESSELICH 252; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 152,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van ESPACE VERT LEYDER is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE VERT LEYDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE VERT LEYDER, openstaande posities, locatie van ESPACE VERT LEYDER op de kaart.

ESPACE VERT LEYDER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE VERT LEYDER, company assigned to the tax number BE09215026855. The company ESPACE VERT LEYDER is located at the address: RUE DE SESSELICH 252; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 152,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of ESPACE VERT LEYDER is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE VERT LEYDER is not available. You also can look at reviews of ESPACE VERT LEYDER, open positions, location of ESPACE VERT LEYDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE VERT LEYDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE VERT LEYDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE VERT LEYDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE VERT LEYDER, employees, financial statistics.