ADAM`S COMPUTER CHIMAY

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ADAM`S COMPUTER CHIMAY
Private companiesDepository Institutions • ADAM`S COMPUTER CHIMAY

Contactgegevens ADAM`S COMPUTER CHIMAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAM`S COMPUTER CHIMAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAM`S COMPUTER CHIMAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE L?OPOLD 16; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60215302 (+32-60215302) 60215302 (+32-60215302)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAM`S COMPUTER CHIMAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAM`S COMPUTER CHIMAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAM`S COMPUTER CHIMAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAM`S COMPUTER CHIMAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAM`S COMPUTER CHIMAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAM`S COMPUTER CHIMAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAM`S COMPUTER CHIMAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAM`S COMPUTER CHIMAY
Products information ADAM`S COMPUTER CHIMAY

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, Fax, Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, R茅pondeurs.. Services: Conseillers Internet, Applications Intranet, R茅seaux Informatiques, Conseillers en Informatique, Alimentation Electrique, Installation de R茅seaux.. Type de Vid茅o: Western, Erotiques, Documentaires, Animation, Pour Adultes, Pour Enfants, Dessins Anim茅s, Guerre, Comiques, Science Fiction, Drames. Langues Disponibles: Russe, Marocain, Su茅dois, Fran?ais, Italien, N茅erlandais, Arabe, Danois, Polonais, Chinois, Indien, Turc, Espagnol, Japonais.. Produits: Logiciels, Consommables Informatiques, Micro-Ordinateurs, Accessoires Informatiques, Ordinateurs, CD-ROM Vierges, Abonnements Internet, Ordinateurs Portables, Jeux Informatiques, Traitements de Texte, Ecrans Extra Plats, P茅riph茅riques, Logiciels de CAO, Imprimantes. Services: Service de R茅parations, Ventes aux Professionnels, Service de Livraison, Acc猫s pour Moins Valides.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Conseils en syst猫mes informatiques. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Location de cassettes vid茅o and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAM`S COMPUTER CHIMAY
(Get full report from official database of BE for ADAM`S COMPUTER CHIMAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAM`S COMPUTER CHIMAY
Addition kinds of activities for ADAM`S COMPUTER CHIMAY

20460101. Maïszetmeel | Corn starch
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
24990804. Masten, hout | Masts, wood
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
44910102. Stevedoring | Stevedoring

Werken bij ADAM`S COMPUTER CHIMAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAM`S COMPUTER CHIMAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAM`S COMPUTER CHIMAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAM`S COMPUTER CHIMAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van ADAM`S COMPUTER CHIMAY in sociale netwerken
Look for responds of ADAM`S COMPUTER CHIMAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAM`S COMPUTER CHIMAY. Laat een reactie achter voor ADAM`S COMPUTER CHIMAY. ADAM`S COMPUTER CHIMAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAM`S COMPUTER CHIMAY. Leave a respond for ADAM`S COMPUTER CHIMAY. ADAM`S COMPUTER CHIMAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAM`S COMPUTER CHIMAY op de google maps. Adres en contacten ADAM`S COMPUTER CHIMAY
Location of ADAM`S COMPUTER CHIMAY on the google maps. Address and contacts of ADAM`S COMPUTER CHIMAY

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAM`S COMPUTER CHIMAY ADAM`S COMPUTER CHIMAY: CS STAAL CONSTRUCTIES NV | FRANCOIS TOLLET | EENDRACHT | M.N. MOTTARD | Vanderlinden J

Other related companies as ADAM`S COMPUTER CHIMAY: CS STAAL CONSTRUCTIES NV | FRANCOIS TOLLET | EENDRACHT | M.N. MOTTARD | Vanderlinden J

ADAM`S COMPUTER CHIMAY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAM`S COMPUTER CHIMAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf ADAM`S COMPUTER CHIMAY bevindt zich op het adres: PLACE L?OPOLD 16; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Conseils en syst猫mes informatiques. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Location de cassettes vid茅o and audio. Lijst met producten zijn Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, Fax, Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, R茅pondeurs.. Services: Conseillers Internet, Applications Intranet, R茅seaux Informatiques, Conseillers en Informatique, Alimentation Electrique, Installation de R茅seaux.. Type de Vid茅o: Western, Erotiques, Documentaires, Animation, Pour Adultes, Pour Enfants, Dessins Anim茅s, Guerre, Comiques, Science Fiction, Drames. Langues Disponibles: Russe, Marocain, Su茅dois, Fran?ais, Italien, N茅erlandais, Arabe, Danois, Polonais, Chinois, Indien, Turc, Espagnol, Japonais.. Produits: Logiciels, Consommables Informatiques, Micro-Ordinateurs, Accessoires Informatiques, Ordinateurs, CD-ROM Vierges, Abonnements Internet, Ordinateurs Portables, Jeux Informatiques, Traitements de Texte, Ecrans Extra Plats, P茅riph茅riques, Logiciels de CAO, Imprimantes. Services: Service de R茅parations, Ventes aux Professionnels, Service de Livraison, Acc猫s pour Moins Valides..
De hoofdactiviteit van ADAM`S COMPUTER CHIMAY is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAM`S COMPUTER CHIMAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAM`S COMPUTER CHIMAY, openstaande posities, locatie van ADAM`S COMPUTER CHIMAY op de kaart.

ADAM`S COMPUTER CHIMAY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAM`S COMPUTER CHIMAY, company assigned to the tax number BE08795349121. The company ADAM`S COMPUTER CHIMAY is located at the address: PLACE L?OPOLD 16; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Conseils en syst猫mes informatiques. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Location de cassettes vid茅o and audio. List of products are Produits: Accessoires de T茅l茅phonie, Fax, Mat茅riel de T茅l茅communications, T茅l茅phones Mobiles, T茅l茅phones, R茅pondeurs.. Services: Conseillers Internet, Applications Intranet, R茅seaux Informatiques, Conseillers en Informatique, Alimentation Electrique, Installation de R茅seaux.. Type de Vid茅o: Western, Erotiques, Documentaires, Animation, Pour Adultes, Pour Enfants, Dessins Anim茅s, Guerre, Comiques, Science Fiction, Drames. Langues Disponibles: Russe, Marocain, Su茅dois, Fran?ais, Italien, N茅erlandais, Arabe, Danois, Polonais, Chinois, Indien, Turc, Espagnol, Japonais.. Produits: Logiciels, Consommables Informatiques, Micro-Ordinateurs, Accessoires Informatiques, Ordinateurs, CD-ROM Vierges, Abonnements Internet, Ordinateurs Portables, Jeux Informatiques, Traitements de Texte, Ecrans Extra Plats, P茅riph茅riques, Logiciels de CAO, Imprimantes. Services: Service de R茅parations, Ventes aux Professionnels, Service de Livraison, Acc猫s pour Moins Valides..
The main activity of ADAM`S COMPUTER CHIMAY is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAM`S COMPUTER CHIMAY is not available. You also can look at reviews of ADAM`S COMPUTER CHIMAY, open positions, location of ADAM`S COMPUTER CHIMAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAM`S COMPUTER CHIMAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAM`S COMPUTER CHIMAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAM`S COMPUTER CHIMAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAM`S COMPUTER CHIMAY, employees, financial statistics.