ESPACE VERDE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ESPACE VERDE
Private companiesHealth Services • ESPACE VERDE

Contactgegevens ESPACE VERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE VERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE VERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THIBAUTSTRAAT 64B2; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33226902 (+32-33226902) 33226902 (+32-33226902)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE VERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE VERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE VERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE VERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE VERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE VERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE VERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE VERDE
Products information ESPACE VERDE

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE VERDE
(Get full report from official database of BE for ESPACE VERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE VERDE
Addition kinds of activities for ESPACE VERDE

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
38410402. canules | Cannulae

Werken bij ESPACE VERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE VERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE VERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE VERDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

 • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

 • Deegbereider (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

 • student horeca - keuken (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

 • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: EUROQUIP

  Type: Studentenjob

  Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

 • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

 • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: YVAGA

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: LOGOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

 • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

 • flexijob kelner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ESPACE VERDE in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE VERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE VERDE. Laat een reactie achter voor ESPACE VERDE. ESPACE VERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE VERDE. Leave a respond for ESPACE VERDE. ESPACE VERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE VERDE op de google maps. Adres en contacten ESPACE VERDE
Location of ESPACE VERDE on the google maps. Address and contacts of ESPACE VERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE VERDE ESPACE VERDE: Tilgenkamp | VOET | Vulcano-Press NV | JULES RAMMANT | Mahob

Other related companies as ESPACE VERDE: Tilgenkamp | VOET | Vulcano-Press NV | JULES RAMMANT | Mahob

ESPACE VERDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE VERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf ESPACE VERDE bevindt zich op het adres: THIBAUTSTRAAT 64B2; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van ESPACE VERDE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE VERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE VERDE, openstaande posities, locatie van ESPACE VERDE op de kaart.

ESPACE VERDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE VERDE, company assigned to the tax number BE06042999267. The company ESPACE VERDE is located at the address: THIBAUTSTRAAT 64B2; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of ESPACE VERDE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE VERDE is not available. You also can look at reviews of ESPACE VERDE, open positions, location of ESPACE VERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE VERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE VERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE VERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE VERDE, employees, financial statistics.