ERNALSTEEN C.

Contactgegevens ERNALSTEEN C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERNALSTEEN C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERNALSTEEN C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE SAINTE ANNE 191; 1640; RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23584062 (+32-23584062) 23584062 (+32-23584062)

Fax (fax): +32 (61) 709-18-60 +32 (61) 709-18-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERNALSTEEN C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERNALSTEEN C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERNALSTEEN C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERNALSTEEN C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERNALSTEEN C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERNALSTEEN C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERNALSTEEN C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERNALSTEEN C.
Products information ERNALSTEEN C.

BTW identificatienummer (tax): BE09321594238
Ondernemingsnummer: 9298248291
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERNALSTEEN C.
(Get full report from official database of BE for ERNALSTEEN C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERNALSTEEN C.
Addition kinds of activities for ERNALSTEEN C.

801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
17999933. Screening contractor: raam, deur, etc. | Screening contractor: window, door, etc.
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)
92110402. Rechten, staatsregering | Courts, state government

Werken bij ERNALSTEEN C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERNALSTEEN C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERNALSTEEN C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERNALSTEEN C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

 • Verkoper non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

 • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

 • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

 • Administratief medewerker (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

 • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Dakambacht

  Type: Leercontract

  Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van ERNALSTEEN C. in sociale netwerken
Look for responds of ERNALSTEEN C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERNALSTEEN C.. Laat een reactie achter voor ERNALSTEEN C.. ERNALSTEEN C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERNALSTEEN C.. Leave a respond for ERNALSTEEN C.. ERNALSTEEN C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERNALSTEEN C. op de google maps. Adres en contacten ERNALSTEEN C.
Location of ERNALSTEEN C. on the google maps. Address and contacts of ERNALSTEEN C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ERNALSTEEN C. ERNALSTEEN C.: De Boeck F | DANIEL VERLINDE | PME'S INFO | Willems | JULIEN VERMEIRE

Other related companies as ERNALSTEEN C.: De Boeck F | DANIEL VERLINDE | PME'S INFO | Willems | JULIEN VERMEIRE

ERNALSTEEN C. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERNALSTEEN C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09321594238. Het bedrijf ERNALSTEEN C. bevindt zich op het adres: AVENUE SAINTE ANNE 191; 1640; RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van ERNALSTEEN C. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERNALSTEEN C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERNALSTEEN C., openstaande posities, locatie van ERNALSTEEN C. op de kaart.

ERNALSTEEN C. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERNALSTEEN C., company assigned to the tax number BE09321594238. The company ERNALSTEEN C. is located at the address: AVENUE SAINTE ANNE 191; 1640; RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of ERNALSTEEN C. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERNALSTEEN C. is not available. You also can look at reviews of ERNALSTEEN C., open positions, location of ERNALSTEEN C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERNALSTEEN C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERNALSTEEN C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERNALSTEEN C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERNALSTEEN C., employees, financial statistics.