ENTREPRISE TEMPS LIBRE

Contactgegevens ENTREPRISE TEMPS LIBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE TEMPS LIBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE TEMPS LIBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROCHERS DE FR?NE 16; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81411327 (+32-81411327) 81411327 (+32-81411327)

Fax (fax): +32 (57) 470-51-84 +32 (57) 470-51-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE TEMPS LIBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE TEMPS LIBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE TEMPS LIBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE TEMPS LIBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE TEMPS LIBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE TEMPS LIBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE TEMPS LIBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE TEMPS LIBRE
Products information ENTREPRISE TEMPS LIBRE

BTW identificatienummer (tax): BE04848236083
Ondernemingsnummer: 8262512207
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE TEMPS LIBRE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE TEMPS LIBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE TEMPS LIBRE
Addition kinds of activities for ENTREPRISE TEMPS LIBRE

651999. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
34849903. Pellet- en bb geweren | Pellet and bb guns
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
51499909. Apparatuur en benodigdheden van wijnmakers | Wine makers' equipment and supplies
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij ENTREPRISE TEMPS LIBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE TEMPS LIBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE TEMPS LIBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE TEMPS LIBRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

 • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

 • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

 • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

 • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: 7 D'ARMOR

  Type: Vaste Job

  Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: HYBOMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

 • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

  Type: Werfreserve

  Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE TEMPS LIBRE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE TEMPS LIBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE TEMPS LIBRE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE TEMPS LIBRE. ENTREPRISE TEMPS LIBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE TEMPS LIBRE. Leave a respond for ENTREPRISE TEMPS LIBRE. ENTREPRISE TEMPS LIBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE TEMPS LIBRE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE TEMPS LIBRE
Location of ENTREPRISE TEMPS LIBRE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE TEMPS LIBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE TEMPS LIBRE ENTREPRISE TEMPS LIBRE: OUTDOORKARTING DES FAGNES | SALON MIREILLE | BORSUT MAROQUINERIE | CARRELAGES G?RARD PASCAL | Ferag NV

Other related companies as ENTREPRISE TEMPS LIBRE: OUTDOORKARTING DES FAGNES | SALON MIREILLE | BORSUT MAROQUINERIE | CARRELAGES G?RARD PASCAL | Ferag NV

ENTREPRISE TEMPS LIBRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE TEMPS LIBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04848236083. Het bedrijf ENTREPRISE TEMPS LIBRE bevindt zich op het adres: RUE ROCHERS DE FR?NE 16; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE TEMPS LIBRE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE TEMPS LIBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE TEMPS LIBRE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE TEMPS LIBRE op de kaart.

ENTREPRISE TEMPS LIBRE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE TEMPS LIBRE, company assigned to the tax number BE04848236083. The company ENTREPRISE TEMPS LIBRE is located at the address: RUE ROCHERS DE FR?NE 16; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of ENTREPRISE TEMPS LIBRE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE TEMPS LIBRE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE TEMPS LIBRE, open positions, location of ENTREPRISE TEMPS LIBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE TEMPS LIBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE TEMPS LIBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE TEMPS LIBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE TEMPS LIBRE, employees, financial statistics.