ENKELS GILBERT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ENKELS GILBERT

Contactgegevens ENKELS GILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENKELS GILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENKELS GILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAAKSTRAAT 44; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11431994 (+32-11431994) 11431994 (+32-11431994)

Fax (fax): +32 (65) 425-72-53 +32 (65) 425-72-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENKELS GILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENKELS GILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENKELS GILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENKELS GILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENKELS GILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENKELS GILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENKELS GILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENKELS GILBERT
Products information ENKELS GILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE08083984375
Ondernemingsnummer: 3690277099
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENKELS GILBERT
(Get full report from official database of BE for ENKELS GILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENKELS GILBERT
Addition kinds of activities for ENKELS GILBERT

401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
28690200. Olefins | Olefins
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses

Werken bij ENKELS GILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENKELS GILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENKELS GILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENKELS GILBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Jobstudent supermarkt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

 • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

 • Student gezocht! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

 • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMAX

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: MALU NV

  Type: Studentenjob

  Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

 • CNC bediener (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

 • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

  Type: Werfreserve

  We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van ENKELS GILBERT in sociale netwerken
Look for responds of ENKELS GILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENKELS GILBERT. Laat een reactie achter voor ENKELS GILBERT. ENKELS GILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENKELS GILBERT. Leave a respond for ENKELS GILBERT. ENKELS GILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENKELS GILBERT op de google maps. Adres en contacten ENKELS GILBERT
Location of ENKELS GILBERT on the google maps. Address and contacts of ENKELS GILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENKELS GILBERT ENKELS GILBERT: KINDEREN VAN DOORSLAER | ALKA | Soficabel | FE. BRICOMAT | URBAIN REYNAERT

Other related companies as ENKELS GILBERT: KINDEREN VAN DOORSLAER | ALKA | Soficabel | FE. BRICOMAT | URBAIN REYNAERT

ENKELS GILBERT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENKELS GILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083984375. Het bedrijf ENKELS GILBERT bevindt zich op het adres: LAAKSTRAAT 44; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van ENKELS GILBERT is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENKELS GILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENKELS GILBERT, openstaande posities, locatie van ENKELS GILBERT op de kaart.

ENKELS GILBERT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENKELS GILBERT, company assigned to the tax number BE08083984375. The company ENKELS GILBERT is located at the address: LAAKSTRAAT 44; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of ENKELS GILBERT is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENKELS GILBERT is not available. You also can look at reviews of ENKELS GILBERT, open positions, location of ENKELS GILBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENKELS GILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENKELS GILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENKELS GILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENKELS GILBERT, employees, financial statistics.