ELISABETH HUIGENS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ELISABETH HUIGENS
Private companiesFurniture and Fixtures • ELISABETH HUIGENS

Contactgegevens ELISABETH HUIGENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELISABETH HUIGENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELISABETH HUIGENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 898; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92216418 (+32-92216418) 92216418 (+32-92216418)

Fax (fax): +32 (56) 643-73-74 +32 (56) 643-73-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELISABETH HUIGENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELISABETH HUIGENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELISABETH HUIGENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELISABETH HUIGENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELISABETH HUIGENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELISABETH HUIGENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELISABETH HUIGENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELISABETH HUIGENS
Products information ELISABETH HUIGENS

BTW identificatienummer (tax): BE03650451660
Ondernemingsnummer: 8575347900
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELISABETH HUIGENS
(Get full report from official database of BE for ELISABETH HUIGENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELISABETH HUIGENS
Addition kinds of activities for ELISABETH HUIGENS

343399. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
15219903. Rijtjeshuisbouw | Townhouse construction
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
79229902. Concert management service | Concert management service

Werken bij ELISABETH HUIGENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELISABETH HUIGENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELISABETH HUIGENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELISABETH HUIGENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

 • Lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

 • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Studentenjob

  Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

 • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • HR - werving (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

 • Ploegbaas (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Rikiesto & Partners

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

 • Service Technieker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van ELISABETH HUIGENS in sociale netwerken
Look for responds of ELISABETH HUIGENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELISABETH HUIGENS. Laat een reactie achter voor ELISABETH HUIGENS. ELISABETH HUIGENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELISABETH HUIGENS. Leave a respond for ELISABETH HUIGENS. ELISABETH HUIGENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELISABETH HUIGENS op de google maps. Adres en contacten ELISABETH HUIGENS
Location of ELISABETH HUIGENS on the google maps. Address and contacts of ELISABETH HUIGENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELISABETH HUIGENS ELISABETH HUIGENS: ATELIER GARNISSAGE | EDWIN VANDERVAEREN | GUNTHER DE BACKER | Castelein nv | La Maison Des Auteurs

Other related companies as ELISABETH HUIGENS: ATELIER GARNISSAGE | EDWIN VANDERVAEREN | GUNTHER DE BACKER | Castelein nv | La Maison Des Auteurs

ELISABETH HUIGENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELISABETH HUIGENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03650451660. Het bedrijf ELISABETH HUIGENS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 898; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van ELISABETH HUIGENS is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELISABETH HUIGENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELISABETH HUIGENS, openstaande posities, locatie van ELISABETH HUIGENS op de kaart.

ELISABETH HUIGENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELISABETH HUIGENS, company assigned to the tax number BE03650451660. The company ELISABETH HUIGENS is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 898; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of ELISABETH HUIGENS is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELISABETH HUIGENS is not available. You also can look at reviews of ELISABETH HUIGENS, open positions, location of ELISABETH HUIGENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELISABETH HUIGENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELISABETH HUIGENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELISABETH HUIGENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELISABETH HUIGENS, employees, financial statistics.