ATELIER GARNISSAGE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ATELIER GARNISSAGE
Private companiesFurniture and Fixtures • ATELIER GARNISSAGE

Contactgegevens ATELIER GARNISSAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER GARNISSAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER GARNISSAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONROSE 65; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22425443 (+32-22425443) 22425443 (+32-22425443)

Fax (fax): +32 (87) 140-57-11 +32 (87) 140-57-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER GARNISSAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER GARNISSAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER GARNISSAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER GARNISSAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER GARNISSAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER GARNISSAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER GARNISSAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER GARNISSAGE
Products information ATELIER GARNISSAGE

BTW identificatienummer (tax): BE03744934082
Ondernemingsnummer: 5180572509
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER GARNISSAGE
(Get full report from official database of BE for ATELIER GARNISSAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER GARNISSAGE
Addition kinds of activities for ATELIER GARNISSAGE

20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
48320103. tijdgenoot | Contemporary
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local

Werken bij ATELIER GARNISSAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER GARNISSAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER GARNISSAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER GARNISSAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

Zoek naar antwoorden van ATELIER GARNISSAGE in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER GARNISSAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER GARNISSAGE. Laat een reactie achter voor ATELIER GARNISSAGE. ATELIER GARNISSAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER GARNISSAGE. Leave a respond for ATELIER GARNISSAGE. ATELIER GARNISSAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER GARNISSAGE op de google maps. Adres en contacten ATELIER GARNISSAGE
Location of ATELIER GARNISSAGE on the google maps. Address and contacts of ATELIER GARNISSAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER GARNISSAGE ATELIER GARNISSAGE: DERIJCKE LUDO BVBA | Castelein nv | GINETTE CRAPPE | FA. DE VOS | POLL COKELAERE

Other related companies as ATELIER GARNISSAGE: DERIJCKE LUDO BVBA | Castelein nv | GINETTE CRAPPE | FA. DE VOS | POLL COKELAERE

ATELIER GARNISSAGE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER GARNISSAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03744934082. Het bedrijf ATELIER GARNISSAGE bevindt zich op het adres: RUE MONROSE 65; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van ATELIER GARNISSAGE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER GARNISSAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER GARNISSAGE, openstaande posities, locatie van ATELIER GARNISSAGE op de kaart.

ATELIER GARNISSAGE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER GARNISSAGE, company assigned to the tax number BE03744934082. The company ATELIER GARNISSAGE is located at the address: RUE MONROSE 65; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Services: Garnissage..
The main activity of ATELIER GARNISSAGE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER GARNISSAGE is not available. You also can look at reviews of ATELIER GARNISSAGE, open positions, location of ATELIER GARNISSAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER GARNISSAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER GARNISSAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER GARNISSAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER GARNISSAGE, employees, financial statistics.