ELAGAGES LESAGE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ELAGAGES LESAGE
Private companiesBusiness Services • ELAGAGES LESAGE

Contactgegevens ELAGAGES LESAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELAGAGES LESAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELAGAGES LESAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EL COUL?YE 4; 6941; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86499249 (+32-86499249) 86499249 (+32-86499249)

Fax (fax): +32 (83) 192-46-92 +32 (83) 192-46-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELAGAGES LESAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELAGAGES LESAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELAGAGES LESAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELAGAGES LESAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELAGAGES LESAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELAGAGES LESAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELAGAGES LESAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELAGAGES LESAGE
Products information ELAGAGES LESAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01923400878
Ondernemingsnummer: 1768218994
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELAGAGES LESAGE
(Get full report from official database of BE for ELAGAGES LESAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELAGAGES LESAGE
Addition kinds of activities for ELAGAGES LESAGE

27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
50230104. Glaswerk | Glassware
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery
55310105. Snelheidswinkels, waaronder raceauto's | Speed shops, including race car supplies

Werken bij ELAGAGES LESAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELAGAGES LESAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELAGAGES LESAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELAGAGES LESAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

 • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

 • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

 • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

 • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Job étudiant (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

 • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

 • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

 • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

 • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van ELAGAGES LESAGE in sociale netwerken
Look for responds of ELAGAGES LESAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELAGAGES LESAGE. Laat een reactie achter voor ELAGAGES LESAGE. ELAGAGES LESAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELAGAGES LESAGE. Leave a respond for ELAGAGES LESAGE. ELAGAGES LESAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELAGAGES LESAGE op de google maps. Adres en contacten ELAGAGES LESAGE
Location of ELAGAGES LESAGE on the google maps. Address and contacts of ELAGAGES LESAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELAGAGES LESAGE ELAGAGES LESAGE: STBC | VERONIQUE FOURNIER | GARCIA SPRL | AGEM Sprl / Bvba | ROGER DENOMERENGE

Other related companies as ELAGAGES LESAGE: STBC | VERONIQUE FOURNIER | GARCIA SPRL | AGEM Sprl / Bvba | ROGER DENOMERENGE

ELAGAGES LESAGE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELAGAGES LESAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01923400878. Het bedrijf ELAGAGES LESAGE bevindt zich op het adres: EL COUL?YE 4; 6941; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van ELAGAGES LESAGE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELAGAGES LESAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELAGAGES LESAGE, openstaande posities, locatie van ELAGAGES LESAGE op de kaart.

ELAGAGES LESAGE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELAGAGES LESAGE, company assigned to the tax number BE01923400878. The company ELAGAGES LESAGE is located at the address: EL COUL?YE 4; 6941; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of ELAGAGES LESAGE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELAGAGES LESAGE is not available. You also can look at reviews of ELAGAGES LESAGE, open positions, location of ELAGAGES LESAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELAGAGES LESAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELAGAGES LESAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELAGAGES LESAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELAGAGES LESAGE, employees, financial statistics.