EAU ET JARDIN

Contactgegevens EAU ET JARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAU ET JARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAU ET JARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE JACK JEFFERYS 2; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26531705 (+32-26531705) 26531705 (+32-26531705)

Fax (fax): +32 (65) 707-83-39 +32 (65) 707-83-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAU ET JARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAU ET JARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAU ET JARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAU ET JARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAU ET JARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAU ET JARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAU ET JARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAU ET JARDIN
Products information EAU ET JARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE04404937744
Ondernemingsnummer: 6661254882
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAU ET JARDIN
(Get full report from official database of BE for EAU ET JARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAU ET JARDIN
Addition kinds of activities for EAU ET JARDIN

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
02729904. Mule boerderij | Mule farm
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij EAU ET JARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAU ET JARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAU ET JARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAU ET JARDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

 • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

 • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Maxicon

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

 • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

 • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

 • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

 • logopedist m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ANDARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van EAU ET JARDIN in sociale netwerken
Look for responds of EAU ET JARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAU ET JARDIN. Laat een reactie achter voor EAU ET JARDIN. EAU ET JARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAU ET JARDIN. Leave a respond for EAU ET JARDIN. EAU ET JARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAU ET JARDIN op de google maps. Adres en contacten EAU ET JARDIN
Location of EAU ET JARDIN on the google maps. Address and contacts of EAU ET JARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come EAU ET JARDIN EAU ET JARDIN: JUST FOR WORK | PAUL DAUWE/P. DAUWE | Borret Camille SPRL | KAMELEON ART REPRODUCTION | HOEDT

Other related companies as EAU ET JARDIN: JUST FOR WORK | PAUL DAUWE/P. DAUWE | Borret Camille SPRL | KAMELEON ART REPRODUCTION | HOEDT

EAU ET JARDIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAU ET JARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04404937744. Het bedrijf EAU ET JARDIN bevindt zich op het adres: PLACE JACK JEFFERYS 2; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van EAU ET JARDIN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAU ET JARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAU ET JARDIN, openstaande posities, locatie van EAU ET JARDIN op de kaart.

EAU ET JARDIN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAU ET JARDIN, company assigned to the tax number BE04404937744. The company EAU ET JARDIN is located at the address: PLACE JACK JEFFERYS 2; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of EAU ET JARDIN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EAU ET JARDIN is not available. You also can look at reviews of EAU ET JARDIN, open positions, location of EAU ET JARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAU ET JARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAU ET JARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAU ET JARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAU ET JARDIN, employees, financial statistics.