E. VANDERPYPEN

Contactgegevens E. VANDERPYPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. VANDERPYPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. VANDERPYPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REN? DELORY 4; 5001; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81743849 (+32-81743849) 81743849 (+32-81743849)

Fax (fax): +32 (2) 642-10-79 +32 (2) 642-10-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. VANDERPYPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. VANDERPYPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. VANDERPYPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. VANDERPYPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. VANDERPYPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. VANDERPYPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. VANDERPYPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. VANDERPYPEN
Products information E. VANDERPYPEN

BTW identificatienummer (tax): BE07809875488
Ondernemingsnummer: 9614654541
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. VANDERPYPEN
(Get full report from official database of BE for E. VANDERPYPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. VANDERPYPEN
Addition kinds of activities for E. VANDERPYPEN

25990203. Carts, restaurant apparatuur | Carts, restaurant equipment
34119903. Olie blikjes, metaal | Oil cans, metal
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij E. VANDERPYPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. VANDERPYPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. VANDERPYPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. VANDERPYPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

 • Heftruckbestuurder (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

 • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

 • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

 • Grondwerker (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

 • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van E. VANDERPYPEN in sociale netwerken
Look for responds of E. VANDERPYPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. VANDERPYPEN. Laat een reactie achter voor E. VANDERPYPEN. E. VANDERPYPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. VANDERPYPEN. Leave a respond for E. VANDERPYPEN. E. VANDERPYPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. VANDERPYPEN op de google maps. Adres en contacten E. VANDERPYPEN
Location of E. VANDERPYPEN on the google maps. Address and contacts of E. VANDERPYPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come E. VANDERPYPEN E. VANDERPYPEN: SERGE DEBEUF | DEBOUCHE H. | Bauwens BM BVBA | Y-GREC GROUPE TH??TRAL | GARAGE VANSTIPELEN

Other related companies as E. VANDERPYPEN: SERGE DEBEUF | DEBOUCHE H. | Bauwens BM BVBA | Y-GREC GROUPE TH??TRAL | GARAGE VANSTIPELEN

E. VANDERPYPEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. VANDERPYPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809875488. Het bedrijf E. VANDERPYPEN bevindt zich op het adres: RUE REN? DELORY 4; 5001; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van E. VANDERPYPEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. VANDERPYPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. VANDERPYPEN, openstaande posities, locatie van E. VANDERPYPEN op de kaart.

E. VANDERPYPEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. VANDERPYPEN, company assigned to the tax number BE07809875488. The company E. VANDERPYPEN is located at the address: RUE REN? DELORY 4; 5001; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of E. VANDERPYPEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of E. VANDERPYPEN is not available. You also can look at reviews of E. VANDERPYPEN, open positions, location of E. VANDERPYPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. VANDERPYPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. VANDERPYPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. VANDERPYPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. VANDERPYPEN, employees, financial statistics.