DYTRICKO

Contactgegevens DYTRICKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DYTRICKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DYTRICKO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-GEREBERNUSSTRAAT 30; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14538032 (+32-14538032) 14538032 (+32-14538032)

Fax (fax): +32 (87) 586-96-81 +32 (87) 586-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DYTRICKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DYTRICKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DYTRICKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DYTRICKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DYTRICKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DYTRICKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DYTRICKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DYTRICKO
Products information DYTRICKO

BTW identificatienummer (tax): BE05343994140
Ondernemingsnummer: 3138763427
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DYTRICKO
(Get full report from official database of BE for DYTRICKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DYTRICKO
Addition kinds of activities for DYTRICKO

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
33219900. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec

Werken bij DYTRICKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DYTRICKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DYTRICKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DYTRICKO. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

 • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

 • Planner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: NDQ

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

 • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

 • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

 • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

 • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

  Type: Werfreserve

  Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

 • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van DYTRICKO in sociale netwerken
Look for responds of DYTRICKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DYTRICKO. Laat een reactie achter voor DYTRICKO. DYTRICKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DYTRICKO. Leave a respond for DYTRICKO. DYTRICKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DYTRICKO op de google maps. Adres en contacten DYTRICKO
Location of DYTRICKO on the google maps. Address and contacts of DYTRICKO

Andere gerelateerde bedrijven als come DYTRICKO DYTRICKO: DE ZEGEKLOKKE | GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv | DE BLOCK | MADAME EVA | Garcia J

Other related companies as DYTRICKO: DE ZEGEKLOKKE | GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv | DE BLOCK | MADAME EVA | Garcia J

DYTRICKO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DYTRICKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05343994140. Het bedrijf DYTRICKO bevindt zich op het adres: SINT-GEREBERNUSSTRAAT 30; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DYTRICKO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DYTRICKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DYTRICKO, openstaande posities, locatie van DYTRICKO op de kaart.

DYTRICKO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DYTRICKO, company assigned to the tax number BE05343994140. The company DYTRICKO is located at the address: SINT-GEREBERNUSSTRAAT 30; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DYTRICKO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DYTRICKO is not available. You also can look at reviews of DYTRICKO, open positions, location of DYTRICKO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DYTRICKO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DYTRICKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DYTRICKO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DYTRICKO, employees, financial statistics.