GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv

Contactgegevens GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkenlaan 63; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 016 58 01 76 (+32-016 58 01 76) 016 58 01 76 (+32-016 58 01 76)

Fax (fax): 016 58 02 46 (+32-016 58 02 46) 016 58 02 46 (+32-016 58 02 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv
Products information GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv
(Get full report from official database of BE for GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv
Addition kinds of activities for GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv

17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
39319906. Stands, muziek | Stands, music
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems

Werken bij GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv in sociale netwerken
Look for responds of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. Laat een reactie achter voor GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. Leave a respond for GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv. GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv op de google maps. Adres en contacten GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv
Location of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv on the google maps. Address and contacts of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: GERARD STOCKART | R.C.S. PROFONDEVILLE | Verellen Kris NV | Peeters Jean-Fran?ois | Varewyck, De Boeck & Van Hest

Other related companies as GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv: GERARD STOCKART | R.C.S. PROFONDEVILLE | Verellen Kris NV | Peeters Jean-Fran?ois | Varewyck, De Boeck & Van Hest

GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv bevindt zich op het adres: Berkenlaan 63; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, openstaande posities, locatie van GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv op de kaart.

GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, company assigned to the tax number BE03474945068. The company GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is located at the address: Berkenlaan 63; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Nurserymen. Products created in GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv were not found.
The main activity of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv is not available. You also can look at reviews of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, open positions, location of GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDEN POWER-MARCEL CORNILLE nv, employees, financial statistics.