DUSSART

Contactgegevens DUSSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUSSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUSSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ETANG 73; 6042; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71321250 (+32-71321250) 71321250 (+32-71321250)

Fax (fax): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUSSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUSSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUSSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUSSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUSSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUSSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUSSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUSSART
Products information DUSSART

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUSSART
(Get full report from official database of BE for DUSSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUSSART
Addition kinds of activities for DUSSART

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
14590200. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
34420101. Casements, aluminium | Casements, aluminum
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment

Werken bij DUSSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUSSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUSSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUSSART. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

 • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

 • Grondwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

 • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: CROWN CLEANING

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

 • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

 • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

 • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Flexijob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van DUSSART in sociale netwerken
Look for responds of DUSSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUSSART. Laat een reactie achter voor DUSSART. DUSSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUSSART. Leave a respond for DUSSART. DUSSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUSSART op de google maps. Adres en contacten DUSSART
Location of DUSSART on the google maps. Address and contacts of DUSSART

Andere gerelateerde bedrijven als come DUSSART DUSSART: C.P.A.S. | R. ENTENTE SAMBREVILLE | Stavaux V | Marissiaux Benedicte | JENNY VAN MAELE

Other related companies as DUSSART: C.P.A.S. | R. ENTENTE SAMBREVILLE | Stavaux V | Marissiaux Benedicte | JENNY VAN MAELE

DUSSART is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUSSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf DUSSART bevindt zich op het adres: RUE DE L'ETANG 73; 6042; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DUSSART is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUSSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUSSART, openstaande posities, locatie van DUSSART op de kaart.

DUSSART is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUSSART, company assigned to the tax number BE02026672363. The company DUSSART is located at the address: RUE DE L'ETANG 73; 6042; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins..
The main activity of DUSSART is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUSSART is not available. You also can look at reviews of DUSSART, open positions, location of DUSSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUSSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUSSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUSSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUSSART, employees, financial statistics.