DUSQUESNE PIERRE

Contactgegevens DUSQUESNE PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUSQUESNE PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUSQUESNE PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE WALCOURT 11; 6530; THUIN, België

Telefoon (phone): 71592937 (+32-71592937) 71592937 (+32-71592937)

Fax (fax): +32 (87) 855-43-80 +32 (87) 855-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUSQUESNE PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUSQUESNE PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUSQUESNE PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUSQUESNE PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUSQUESNE PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUSQUESNE PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUSQUESNE PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUSQUESNE PIERRE
Products information DUSQUESNE PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE09904144287
Ondernemingsnummer: 5346740722
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUSQUESNE PIERRE
(Get full report from official database of BE for DUSQUESNE PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUSQUESNE PIERRE
Addition kinds of activities for DUSQUESNE PIERRE

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
09710102. Spel behouden | Game preserve
23919901. Cottage sets (gordijnen), gemaakt van aangekochte materialen | Cottage sets (curtains), made from purchased materials
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
36130100. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers

Werken bij DUSQUESNE PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUSQUESNE PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUSQUESNE PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUSQUESNE PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • Lakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • Poetshulp regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: HYK

  Type: Vaste Job

  koerier van pakketten

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

 • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

 • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van DUSQUESNE PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of DUSQUESNE PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUSQUESNE PIERRE. Laat een reactie achter voor DUSQUESNE PIERRE. DUSQUESNE PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUSQUESNE PIERRE. Leave a respond for DUSQUESNE PIERRE. DUSQUESNE PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUSQUESNE PIERRE op de google maps. Adres en contacten DUSQUESNE PIERRE
Location of DUSQUESNE PIERRE on the google maps. Address and contacts of DUSQUESNE PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come DUSQUESNE PIERRE DUSQUESNE PIERRE: FLPETRENS-TRANSBELGA SA | LEUS | LE FOURNIL DE MICHEL | Vandepapeliere K | KURT VERMANDELE

Other related companies as DUSQUESNE PIERRE: FLPETRENS-TRANSBELGA SA | LEUS | LE FOURNIL DE MICHEL | Vandepapeliere K | KURT VERMANDELE

DUSQUESNE PIERRE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUSQUESNE PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904144287. Het bedrijf DUSQUESNE PIERRE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE WALCOURT 11; 6530; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DUSQUESNE PIERRE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUSQUESNE PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUSQUESNE PIERRE, openstaande posities, locatie van DUSQUESNE PIERRE op de kaart.

DUSQUESNE PIERRE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUSQUESNE PIERRE, company assigned to the tax number BE09904144287. The company DUSQUESNE PIERRE is located at the address: CHEMIN DE WALCOURT 11; 6530; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DUSQUESNE PIERRE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUSQUESNE PIERRE is not available. You also can look at reviews of DUSQUESNE PIERRE, open positions, location of DUSQUESNE PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUSQUESNE PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUSQUESNE PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUSQUESNE PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUSQUESNE PIERRE, employees, financial statistics.