DUCHATEAU CHRISTIAN

Contactgegevens DUCHATEAU CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUCHATEAU CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUCHATEAU CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE J. & P. CARSOEL 138; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23748678 (+32-23748678) 23748678 (+32-23748678)

Fax (fax): +32 (63) 741-52-84 +32 (63) 741-52-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUCHATEAU CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUCHATEAU CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUCHATEAU CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUCHATEAU CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUCHATEAU CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUCHATEAU CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUCHATEAU CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUCHATEAU CHRISTIAN
Products information DUCHATEAU CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE04114898681
Ondernemingsnummer: 6617309570
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUCHATEAU CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for DUCHATEAU CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUCHATEAU CHRISTIAN
Addition kinds of activities for DUCHATEAU CHRISTIAN

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
769921. Gun diensten | Gun services
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij DUCHATEAU CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUCHATEAU CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUCHATEAU CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUCHATEAU CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

 • renovatie arbeider (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

 • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

 • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

 • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

 • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MBS Group

  Type: Vaste Job

  MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

 • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

 • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Vaste Job

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van DUCHATEAU CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of DUCHATEAU CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUCHATEAU CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor DUCHATEAU CHRISTIAN. DUCHATEAU CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUCHATEAU CHRISTIAN. Leave a respond for DUCHATEAU CHRISTIAN. DUCHATEAU CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUCHATEAU CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten DUCHATEAU CHRISTIAN
Location of DUCHATEAU CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of DUCHATEAU CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUCHATEAU CHRISTIAN DUCHATEAU CHRISTIAN: TUI TRAVEL CENTER | TECHNOSCENE | MAISON DOCHAIN | SOLDORAMA | V. WORTELAERS

Other related companies as DUCHATEAU CHRISTIAN: TUI TRAVEL CENTER | TECHNOSCENE | MAISON DOCHAIN | SOLDORAMA | V. WORTELAERS

DUCHATEAU CHRISTIAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUCHATEAU CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114898681. Het bedrijf DUCHATEAU CHRISTIAN bevindt zich op het adres: AVENUE J. & P. CARSOEL 138; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DUCHATEAU CHRISTIAN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUCHATEAU CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUCHATEAU CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van DUCHATEAU CHRISTIAN op de kaart.

DUCHATEAU CHRISTIAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUCHATEAU CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE04114898681. The company DUCHATEAU CHRISTIAN is located at the address: AVENUE J. & P. CARSOEL 138; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DUCHATEAU CHRISTIAN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DUCHATEAU CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of DUCHATEAU CHRISTIAN, open positions, location of DUCHATEAU CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUCHATEAU CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUCHATEAU CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUCHATEAU CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUCHATEAU CHRISTIAN, employees, financial statistics.