DRYEPONDT W.

Contactgegevens DRYEPONDT W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRYEPONDT W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRYEPONDT W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 26; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50627666 (+32-50627666) 50627666 (+32-50627666)

Fax (fax): +32 (12) 158-63-13 +32 (12) 158-63-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRYEPONDT W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRYEPONDT W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRYEPONDT W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRYEPONDT W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRYEPONDT W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRYEPONDT W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRYEPONDT W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRYEPONDT W.
Products information DRYEPONDT W.

BTW identificatienummer (tax): BE02818511962
Ondernemingsnummer: 5057250976
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRYEPONDT W.
(Get full report from official database of BE for DRYEPONDT W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRYEPONDT W.
Addition kinds of activities for DRYEPONDT W.

08110000. Houtwegen | Timber tracts
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard

Werken bij DRYEPONDT W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRYEPONDT W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRYEPONDT W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRYEPONDT W.. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

 • medewerker verkoop (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

 • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

  Type: Vaste Job

  Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

Zoek naar antwoorden van DRYEPONDT W. in sociale netwerken
Look for responds of DRYEPONDT W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRYEPONDT W.. Laat een reactie achter voor DRYEPONDT W.. DRYEPONDT W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRYEPONDT W.. Leave a respond for DRYEPONDT W.. DRYEPONDT W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRYEPONDT W. op de google maps. Adres en contacten DRYEPONDT W.
Location of DRYEPONDT W. on the google maps. Address and contacts of DRYEPONDT W.

Andere gerelateerde bedrijven als come DRYEPONDT W. DRYEPONDT W.: FA. STROOBANTS | JEAN PAUL FINET | DE GOEDE HOOP | Madeleine | AGENCE INT. MAPEZ SERV.

Other related companies as DRYEPONDT W.: FA. STROOBANTS | JEAN PAUL FINET | DE GOEDE HOOP | Madeleine | AGENCE INT. MAPEZ SERV.

DRYEPONDT W. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRYEPONDT W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02818511962. Het bedrijf DRYEPONDT W. bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 26; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DRYEPONDT W. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRYEPONDT W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRYEPONDT W., openstaande posities, locatie van DRYEPONDT W. op de kaart.

DRYEPONDT W. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRYEPONDT W., company assigned to the tax number BE02818511962. The company DRYEPONDT W. is located at the address: DORPSSTRAAT 26; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DRYEPONDT W. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRYEPONDT W. is not available. You also can look at reviews of DRYEPONDT W., open positions, location of DRYEPONDT W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRYEPONDT W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRYEPONDT W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRYEPONDT W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRYEPONDT W., employees, financial statistics.