DORANGE PH

Contactgegevens DORANGE PH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DORANGE PH: address, phone, fax, email, website, opening hours

DORANGE PH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ESPINETTE 29; 7033; BERGEN, België

Telefoon (phone): 65353220 (+32-65353220) 65353220 (+32-65353220)

Fax (fax): +32 (19) 758-92-67 +32 (19) 758-92-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DORANGE PH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DORANGE PH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DORANGE PH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DORANGE PH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DORANGE PH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DORANGE PH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DORANGE PH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DORANGE PH
Products information DORANGE PH

BTW identificatienummer (tax): BE08986785888
Ondernemingsnummer: 2412292480
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DORANGE PH
(Get full report from official database of BE for DORANGE PH)

Aanvulling soorten activiteiten voor DORANGE PH
Addition kinds of activities for DORANGE PH

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
02790000. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
31110401. Zakleder | Bag leather
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair

Werken bij DORANGE PH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DORANGE PH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DORANGE PH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DORANGE PH. Looking for open vacancies in other companies

 • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

 • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

 • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

 • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Vaste Job

  meehelpen keuken warme en koude kant

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van DORANGE PH in sociale netwerken
Look for responds of DORANGE PH in social networks

Lees alle opmerkingen voor DORANGE PH. Laat een reactie achter voor DORANGE PH. DORANGE PH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DORANGE PH. Leave a respond for DORANGE PH. DORANGE PH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DORANGE PH op de google maps. Adres en contacten DORANGE PH
Location of DORANGE PH on the google maps. Address and contacts of DORANGE PH

Andere gerelateerde bedrijven als come DORANGE PH DORANGE PH: COIFFURE LILLY | Welding Alloys Benelux BVBA | DE GOE LIONEL | LIVING ROOM | Beatrijs

Other related companies as DORANGE PH: COIFFURE LILLY | Welding Alloys Benelux BVBA | DE GOE LIONEL | LIVING ROOM | Beatrijs

DORANGE PH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DORANGE PH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08986785888. Het bedrijf DORANGE PH bevindt zich op het adres: RUE DE L'ESPINETTE 29; 7033; BERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DORANGE PH is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DORANGE PH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DORANGE PH, openstaande posities, locatie van DORANGE PH op de kaart.

DORANGE PH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DORANGE PH, company assigned to the tax number BE08986785888. The company DORANGE PH is located at the address: RUE DE L'ESPINETTE 29; 7033; BERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DORANGE PH is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DORANGE PH is not available. You also can look at reviews of DORANGE PH, open positions, location of DORANGE PH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DORANGE PH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DORANGE PH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DORANGE PH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DORANGE PH, employees, financial statistics.