DOPPAGNE

Contactgegevens DOPPAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOPPAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOPPAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE ROCHEFORT 87; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84314232 (+32-84314232) 84314232 (+32-84314232)

Fax (fax): +32 (67) 999-35-48 +32 (67) 999-35-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOPPAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOPPAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOPPAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOPPAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOPPAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOPPAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOPPAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOPPAGNE
Products information DOPPAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE04183563232
Ondernemingsnummer: 4411804199
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOPPAGNE
(Get full report from official database of BE for DOPPAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOPPAGNE
Addition kinds of activities for DOPPAGNE

25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
32310102. Gesneden en gegraveerd glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Cut and engraved glassware: made from purchased glass
35480108. Transformers (apart), voor booglassers | Transformers (separate), for arc welders
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
50230104. Glaswerk | Glassware
50440103. Kassa's | Cash registers

Werken bij DOPPAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOPPAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOPPAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOPPAGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

 • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Operator MIG lassen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

 • Operator zaag (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

 • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

 • Huishoudhulp Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

 • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: MBF Brasschaat

  Type: Studentenjob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

 • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

 • Jobstudent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

 • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

Zoek naar antwoorden van DOPPAGNE in sociale netwerken
Look for responds of DOPPAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOPPAGNE. Laat een reactie achter voor DOPPAGNE. DOPPAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOPPAGNE. Leave a respond for DOPPAGNE. DOPPAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOPPAGNE op de google maps. Adres en contacten DOPPAGNE
Location of DOPPAGNE on the google maps. Address and contacts of DOPPAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOPPAGNE DOPPAGNE: FLETABLISSEMENTS VANHEULE SA | PATRICK THIENPONDT | Lallemand H | KR?FEL | ICM NV

Other related companies as DOPPAGNE: FLETABLISSEMENTS VANHEULE SA | PATRICK THIENPONDT | Lallemand H | KR?FEL | ICM NV

DOPPAGNE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOPPAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183563232. Het bedrijf DOPPAGNE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE ROCHEFORT 87; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DOPPAGNE is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOPPAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOPPAGNE, openstaande posities, locatie van DOPPAGNE op de kaart.

DOPPAGNE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOPPAGNE, company assigned to the tax number BE04183563232. The company DOPPAGNE is located at the address: CHAUSS?E DE ROCHEFORT 87; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DOPPAGNE is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOPPAGNE is not available. You also can look at reviews of DOPPAGNE, open positions, location of DOPPAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOPPAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOPPAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOPPAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOPPAGNE, employees, financial statistics.