DONAT GARDENS

Contactgegevens DONAT GARDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONAT GARDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONAT GARDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AL DU JACQUEMART 43B6; 1400; NIJVEL, België

Telefoon (phone): 67215734 (+32-67215734) 67215734 (+32-67215734)

Fax (fax): +32 (58) 720-13-48 +32 (58) 720-13-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONAT GARDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONAT GARDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONAT GARDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONAT GARDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONAT GARDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONAT GARDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONAT GARDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONAT GARDENS
Products information DONAT GARDENS

BTW identificatienummer (tax): BE07233367919
Ondernemingsnummer: 8692077636
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONAT GARDENS
(Get full report from official database of BE for DONAT GARDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONAT GARDENS
Addition kinds of activities for DONAT GARDENS

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
07210401. Citrus grove teelt diensten | Citrus grove cultivation services
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
36249905. Elektroden, thermische en elektrolytische toepassingen: koolstof, grafiet | Electrodes, thermal and electrolytic uses: carbon, graphite
51910400. Paardensport | Equestrian equipment
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij DONAT GARDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONAT GARDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONAT GARDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONAT GARDENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als productie-operator.

 • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

 • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

 • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

 • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

 • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van DONAT GARDENS in sociale netwerken
Look for responds of DONAT GARDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONAT GARDENS. Laat een reactie achter voor DONAT GARDENS. DONAT GARDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONAT GARDENS. Leave a respond for DONAT GARDENS. DONAT GARDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONAT GARDENS op de google maps. Adres en contacten DONAT GARDENS
Location of DONAT GARDENS on the google maps. Address and contacts of DONAT GARDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DONAT GARDENS DONAT GARDENS: MAISON DES JEUNES LA CLEF | VOEGWERKEN GRYBOUW | De Bruyn A | Car Studio SPRL | Argenta Kouterdam

Other related companies as DONAT GARDENS: MAISON DES JEUNES LA CLEF | VOEGWERKEN GRYBOUW | De Bruyn A | Car Studio SPRL | Argenta Kouterdam

DONAT GARDENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONAT GARDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233367919. Het bedrijf DONAT GARDENS bevindt zich op het adres: AL DU JACQUEMART 43B6; 1400; NIJVEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DONAT GARDENS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONAT GARDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONAT GARDENS, openstaande posities, locatie van DONAT GARDENS op de kaart.

DONAT GARDENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONAT GARDENS, company assigned to the tax number BE07233367919. The company DONAT GARDENS is located at the address: AL DU JACQUEMART 43B6; 1400; NIJVEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DONAT GARDENS is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DONAT GARDENS is not available. You also can look at reviews of DONAT GARDENS, open positions, location of DONAT GARDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONAT GARDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONAT GARDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONAT GARDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONAT GARDENS, employees, financial statistics.