DOCKX

Contactgegevens DOCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGHUISWEG 18; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15554730 (+32-15554730) 15554730 (+32-15554730)

Fax (fax): +32 (61) 972-47-20 +32 (61) 972-47-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOCKX
Products information DOCKX

BTW identificatienummer (tax): BE07350372314
Ondernemingsnummer: 3493896484
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOCKX
(Get full report from official database of BE for DOCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOCKX
Addition kinds of activities for DOCKX

24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
35420100. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
36120308. Verlichtingstransformatoren, fluorescerend | Lighting transformers, fluorescent
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house

Werken bij DOCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

 • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

 • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

 • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

 • Werfelektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

 • Machineoperator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

 • Chauffeur CE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

 • Offsetdrukker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: COLOMA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

 • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van DOCKX in sociale netwerken
Look for responds of DOCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOCKX. Laat een reactie achter voor DOCKX. DOCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOCKX. Leave a respond for DOCKX. DOCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOCKX op de google maps. Adres en contacten DOCKX
Location of DOCKX on the google maps. Address and contacts of DOCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come DOCKX DOCKX: HENNEN | Coiffure Siceaux | Comaco International SPRL | DE LEEUW L.-BOEDTS J. | JOSEPH DIRIX

Other related companies as DOCKX: HENNEN | Coiffure Siceaux | Comaco International SPRL | DE LEEUW L.-BOEDTS J. | JOSEPH DIRIX

DOCKX is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350372314. Het bedrijf DOCKX bevindt zich op het adres: HOOGHUISWEG 18; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DOCKX is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOCKX, openstaande posities, locatie van DOCKX op de kaart.

DOCKX is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOCKX, company assigned to the tax number BE07350372314. The company DOCKX is located at the address: HOOGHUISWEG 18; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DOCKX is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOCKX is not available. You also can look at reviews of DOCKX, open positions, location of DOCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOCKX, employees, financial statistics.