DIRKX W TUINEN

Contactgegevens DIRKX W TUINEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRKX W TUINEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRKX W TUINEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEVELD 17; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16448004 (+32-16448004) 16448004 (+32-16448004)

Fax (fax): +32 (16) 968-70-59 +32 (16) 968-70-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRKX W TUINEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRKX W TUINEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRKX W TUINEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRKX W TUINEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRKX W TUINEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRKX W TUINEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRKX W TUINEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRKX W TUINEN
Products information DIRKX W TUINEN

BTW identificatienummer (tax): BE03491699218
Ondernemingsnummer: 8994476318
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRKX W TUINEN
(Get full report from official database of BE for DIRKX W TUINEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRKX W TUINEN
Addition kinds of activities for DIRKX W TUINEN

263101. bekledingsbord | Linerboard
20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
34950100. Precisieveren | Precision springs
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
59470000. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop

Werken bij DIRKX W TUINEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRKX W TUINEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRKX W TUINEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRKX W TUINEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

 • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

 • afzakkers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

 • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

 • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Vaste Job

  Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

 • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

 • Linux System Administrator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CHELONA BVBA

  Type: Vaste Job

  Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

 • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van DIRKX W TUINEN in sociale netwerken
Look for responds of DIRKX W TUINEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRKX W TUINEN. Laat een reactie achter voor DIRKX W TUINEN. DIRKX W TUINEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRKX W TUINEN. Leave a respond for DIRKX W TUINEN. DIRKX W TUINEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRKX W TUINEN op de google maps. Adres en contacten DIRKX W TUINEN
Location of DIRKX W TUINEN on the google maps. Address and contacts of DIRKX W TUINEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRKX W TUINEN DIRKX W TUINEN: FLCHOCOLATE WORLD NV | BANK J. VAN BREDA & CO | COIFFURE MARC | LADBROKES | GARAGE HANSWIJK

Other related companies as DIRKX W TUINEN: FLCHOCOLATE WORLD NV | BANK J. VAN BREDA & CO | COIFFURE MARC | LADBROKES | GARAGE HANSWIJK

DIRKX W TUINEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRKX W TUINEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03491699218. Het bedrijf DIRKX W TUINEN bevindt zich op het adres: LANGEVELD 17; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DIRKX W TUINEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRKX W TUINEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRKX W TUINEN, openstaande posities, locatie van DIRKX W TUINEN op de kaart.

DIRKX W TUINEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRKX W TUINEN, company assigned to the tax number BE03491699218. The company DIRKX W TUINEN is located at the address: LANGEVELD 17; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DIRKX W TUINEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRKX W TUINEN is not available. You also can look at reviews of DIRKX W TUINEN, open positions, location of DIRKX W TUINEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRKX W TUINEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRKX W TUINEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRKX W TUINEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRKX W TUINEN, employees, financial statistics.