DIRK SWINNEN

Contactgegevens DIRK SWINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK SWINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK SWINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLBERGENSTRAAT 42; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16258540 (+32-16258540) 16258540 (+32-16258540)

Fax (fax): +32 (3) 933-14-42 +32 (3) 933-14-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK SWINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK SWINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK SWINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK SWINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK SWINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK SWINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK SWINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK SWINNEN
Products information DIRK SWINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE07159759521
Ondernemingsnummer: 9976379394
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK SWINNEN
(Get full report from official database of BE for DIRK SWINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK SWINNEN
Addition kinds of activities for DIRK SWINNEN

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
753904. Remdiensten | Brake services
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
36290203. Condensers, vast of variabel | Condensers, fixed or variable
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube

Werken bij DIRK SWINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK SWINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK SWINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK SWINNEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

 • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

 • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Rupskraanmachinist (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: CNOCKAERT

  Type: Vaste Job

  Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

 • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

 • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

 • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: MILOHEEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

 • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIVA BRUSSELS

  Type: Flexijob

  At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van DIRK SWINNEN in sociale netwerken
Look for responds of DIRK SWINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK SWINNEN. Laat een reactie achter voor DIRK SWINNEN. DIRK SWINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK SWINNEN. Leave a respond for DIRK SWINNEN. DIRK SWINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK SWINNEN op de google maps. Adres en contacten DIRK SWINNEN
Location of DIRK SWINNEN on the google maps. Address and contacts of DIRK SWINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK SWINNEN DIRK SWINNEN: IR?NE GEUKENS | Dream Fashion | COIFFURE PHILIPPE | DE BUYSER ZAKENKANTOOR | V. DOR

Other related companies as DIRK SWINNEN: IR?NE GEUKENS | Dream Fashion | COIFFURE PHILIPPE | DE BUYSER ZAKENKANTOOR | V. DOR

DIRK SWINNEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK SWINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159759521. Het bedrijf DIRK SWINNEN bevindt zich op het adres: SCHOOLBERGENSTRAAT 42; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DIRK SWINNEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK SWINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK SWINNEN, openstaande posities, locatie van DIRK SWINNEN op de kaart.

DIRK SWINNEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK SWINNEN, company assigned to the tax number BE07159759521. The company DIRK SWINNEN is located at the address: SCHOOLBERGENSTRAAT 42; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins..
The main activity of DIRK SWINNEN is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK SWINNEN is not available. You also can look at reviews of DIRK SWINNEN, open positions, location of DIRK SWINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK SWINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK SWINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK SWINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK SWINNEN, employees, financial statistics.