DIRK MERTENS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DIRK MERTENS
Private companiesMotion Pictures • DIRK MERTENS

Contactgegevens DIRK MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUSDENSTEENWEG 32; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 92524411 (+32-92524411) 92524411 (+32-92524411)

Fax (fax): +32 (15) 139-32-26 +32 (15) 139-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK MERTENS
Products information DIRK MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK MERTENS
(Get full report from official database of BE for DIRK MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK MERTENS
Addition kinds of activities for DIRK MERTENS

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij DIRK MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

 • Student (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

 • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

 • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

 • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

 • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van DIRK MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK MERTENS. Laat een reactie achter voor DIRK MERTENS. DIRK MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK MERTENS. Leave a respond for DIRK MERTENS. DIRK MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK MERTENS op de google maps. Adres en contacten DIRK MERTENS
Location of DIRK MERTENS on the google maps. Address and contacts of DIRK MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK MERTENS DIRK MERTENS: Denuit P | Van der Meeren | Schamp | Theck Mireille | Houdart Fr茅d茅ric

Other related companies as DIRK MERTENS: Denuit P | Van der Meeren | Schamp | Theck Mireille | Houdart Fr茅d茅ric

DIRK MERTENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf DIRK MERTENS bevindt zich op het adres: HEUSDENSTEENWEG 32; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DIRK MERTENS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK MERTENS, openstaande posities, locatie van DIRK MERTENS op de kaart.

DIRK MERTENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK MERTENS, company assigned to the tax number BE08080688476. The company DIRK MERTENS is located at the address: HEUSDENSTEENWEG 32; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of DIRK MERTENS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK MERTENS is not available. You also can look at reviews of DIRK MERTENS, open positions, location of DIRK MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK MERTENS, employees, financial statistics.