DIDIER VERMEULEN

Contactgegevens DIDIER VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDIER VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDIER VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 177; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 486522716 (+32-486522716) 486522716 (+32-486522716)

Fax (fax): +32 (10) 311-22-63 +32 (10) 311-22-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDIER VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDIER VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDIER VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDIER VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDIER VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDIER VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDIER VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDIER VERMEULEN
Products information DIDIER VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE04462615966
Ondernemingsnummer: 8408630371
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Taille de Haies,Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDIER VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for DIDIER VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDIER VERMEULEN
Addition kinds of activities for DIDIER VERMEULEN

26319901. Bindenkarton | Binders' board
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
38210100. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring

Werken bij DIDIER VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDIER VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDIER VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDIER VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

 • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

 • Werfleider HVAC (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Whoohoo® Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

 • Procesoperator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

 • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

 • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PURE DIFFUSION

  Type: Vaste Job

  Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van DIDIER VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of DIDIER VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDIER VERMEULEN. Laat een reactie achter voor DIDIER VERMEULEN. DIDIER VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDIER VERMEULEN. Leave a respond for DIDIER VERMEULEN. DIDIER VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDIER VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten DIDIER VERMEULEN
Location of DIDIER VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of DIDIER VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDIER VERMEULEN DIDIER VERMEULEN: Tymosiak A | PIERRE BERNARD | S.D.S. | FRAN?OIS SPRL | KWIEZIEN-ART

Other related companies as DIDIER VERMEULEN: Tymosiak A | PIERRE BERNARD | S.D.S. | FRAN?OIS SPRL | KWIEZIEN-ART

DIDIER VERMEULEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDIER VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04462615966. Het bedrijf DIDIER VERMEULEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 177; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Taille de Haies,Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DIDIER VERMEULEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDIER VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDIER VERMEULEN, openstaande posities, locatie van DIDIER VERMEULEN op de kaart.

DIDIER VERMEULEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDIER VERMEULEN, company assigned to the tax number BE04462615966. The company DIDIER VERMEULEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 177; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Taille de Haies,Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of DIDIER VERMEULEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDIER VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of DIDIER VERMEULEN, open positions, location of DIDIER VERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDIER VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDIER VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDIER VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDIER VERMEULEN, employees, financial statistics.