DIDIER NOTERIS

Contactgegevens DIDIER NOTERIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDIER NOTERIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDIER NOTERIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA PROCESSION 306; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65312819 (+32-65312819) 65312819 (+32-65312819)

Fax (fax): +32 (14) 651-30-61 +32 (14) 651-30-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDIER NOTERIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDIER NOTERIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDIER NOTERIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDIER NOTERIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDIER NOTERIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDIER NOTERIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDIER NOTERIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDIER NOTERIS
Products information DIDIER NOTERIS

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDIER NOTERIS
(Get full report from official database of BE for DIDIER NOTERIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDIER NOTERIS
Addition kinds of activities for DIDIER NOTERIS

3274. Limoen | Lime
874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
51729904. nafta | Naptha

Werken bij DIDIER NOTERIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDIER NOTERIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDIER NOTERIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDIER NOTERIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

 • WEVER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

 • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

 • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

 • poethulp met dienstencheques (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: DE SCHRIJVER

  Type: Dienstenchequebaan

  instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

 • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

 • Jobstudent (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Starters! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Fidea

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

 • Online content marketing (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

 • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: INTERHOME

  Type: Werfreserve

  - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van DIDIER NOTERIS in sociale netwerken
Look for responds of DIDIER NOTERIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDIER NOTERIS. Laat een reactie achter voor DIDIER NOTERIS. DIDIER NOTERIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDIER NOTERIS. Leave a respond for DIDIER NOTERIS. DIDIER NOTERIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDIER NOTERIS op de google maps. Adres en contacten DIDIER NOTERIS
Location of DIDIER NOTERIS on the google maps. Address and contacts of DIDIER NOTERIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDIER NOTERIS DIDIER NOTERIS: Tuin (De) | COIFFURE MYRIAM | AUDEBO | ARBOR?E | BEAUFORT

Other related companies as DIDIER NOTERIS: Tuin (De) | COIFFURE MYRIAM | AUDEBO | ARBOR?E | BEAUFORT

DIDIER NOTERIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDIER NOTERIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf DIDIER NOTERIS bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA PROCESSION 306; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van DIDIER NOTERIS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDIER NOTERIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDIER NOTERIS, openstaande posities, locatie van DIDIER NOTERIS op de kaart.

DIDIER NOTERIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDIER NOTERIS, company assigned to the tax number BE05998229980. The company DIDIER NOTERIS is located at the address: CHEMIN DE LA PROCESSION 306; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of DIDIER NOTERIS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDIER NOTERIS is not available. You also can look at reviews of DIDIER NOTERIS, open positions, location of DIDIER NOTERIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDIER NOTERIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDIER NOTERIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDIER NOTERIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDIER NOTERIS, employees, financial statistics.