DG JARDIN

Contactgegevens DG JARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DG JARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DG JARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MASNUY 187; 7050; JURBEKE, België

Telefoon (phone): 65225196 (+32-65225196) 65225196 (+32-65225196)

Fax (fax): +32 (13) 945-42-37 +32 (13) 945-42-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DG JARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DG JARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DG JARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DG JARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DG JARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DG JARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DG JARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DG JARDIN
Products information DG JARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE07239410400
Ondernemingsnummer: 3817993164
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DG JARDIN
(Get full report from official database of BE for DG JARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DG JARDIN
Addition kinds of activities for DG JARDIN

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
017100. Bessengewassen | Berry crops
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
24410102. Doos klauwen, hout | Box cleats, wood
35450301. Hoekringen | Angle rings
39499916. wapenstokken | Batons

Werken bij DG JARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DG JARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DG JARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DG JARDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

 • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

 • lasser (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  lassen in atelier of op verplaatsing

 • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

 • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • Verkoper (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

 • keukenmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van DG JARDIN in sociale netwerken
Look for responds of DG JARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DG JARDIN. Laat een reactie achter voor DG JARDIN. DG JARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DG JARDIN. Leave a respond for DG JARDIN. DG JARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DG JARDIN op de google maps. Adres en contacten DG JARDIN
Location of DG JARDIN on the google maps. Address and contacts of DG JARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DG JARDIN DG JARDIN: Pilmeyer J | BBL | Clean Partners | ROBERT DELBRUYERE | POLICE F?D?RALE

Other related companies as DG JARDIN: Pilmeyer J | BBL | Clean Partners | ROBERT DELBRUYERE | POLICE F?D?RALE

DG JARDIN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DG JARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07239410400. Het bedrijf DG JARDIN bevindt zich op het adres: RUE DES MASNUY 187; 7050; JURBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DG JARDIN is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DG JARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DG JARDIN, openstaande posities, locatie van DG JARDIN op de kaart.

DG JARDIN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DG JARDIN, company assigned to the tax number BE07239410400. The company DG JARDIN is located at the address: RUE DES MASNUY 187; 7050; JURBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DG JARDIN is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DG JARDIN is not available. You also can look at reviews of DG JARDIN, open positions, location of DG JARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DG JARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DG JARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DG JARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DG JARDIN, employees, financial statistics.