DEVRIENDT LUDOVIC

Contactgegevens DEVRIENDT LUDOVIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVRIENDT LUDOVIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVRIENDT LUDOVIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLEEKHOFSTRAAT 22; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32342422 32342422

Fax (fax): +32 (63) 330-97-99 +32 (63) 330-97-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVRIENDT LUDOVIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVRIENDT LUDOVIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVRIENDT LUDOVIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVRIENDT LUDOVIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVRIENDT LUDOVIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVRIENDT LUDOVIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVRIENDT LUDOVIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVRIENDT LUDOVIC
Products information DEVRIENDT LUDOVIC

BTW identificatienummer (tax): BE06637634277
Ondernemingsnummer: 1187042236
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVRIENDT LUDOVIC
(Get full report from official database of BE for DEVRIENDT LUDOVIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVRIENDT LUDOVIC
Addition kinds of activities for DEVRIENDT LUDOVIC

15419910. Staalbouw | Steel building construction
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
39991205. Militaire insignes | Military insignia
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation

Werken bij DEVRIENDT LUDOVIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVRIENDT LUDOVIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVRIENDT LUDOVIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVRIENDT LUDOVIC. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

  Regio: WALEM

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

 • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

 • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: SARENS

  Type: Vaste Job

  Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

 • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Kapriz

  Type: Flexijob

  Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van DEVRIENDT LUDOVIC in sociale netwerken
Look for responds of DEVRIENDT LUDOVIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVRIENDT LUDOVIC. Laat een reactie achter voor DEVRIENDT LUDOVIC. DEVRIENDT LUDOVIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVRIENDT LUDOVIC. Leave a respond for DEVRIENDT LUDOVIC. DEVRIENDT LUDOVIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVRIENDT LUDOVIC op de google maps. Adres en contacten DEVRIENDT LUDOVIC
Location of DEVRIENDT LUDOVIC on the google maps. Address and contacts of DEVRIENDT LUDOVIC

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVRIENDT LUDOVIC DEVRIENDT LUDOVIC: MAISON AUBERT | Van den Eynde | Van Aken Ph | A.T.H. | UYTTENDAELE

Other related companies as DEVRIENDT LUDOVIC: MAISON AUBERT | Van den Eynde | Van Aken Ph | A.T.H. | UYTTENDAELE

DEVRIENDT LUDOVIC is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVRIENDT LUDOVIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637634277. Het bedrijf DEVRIENDT LUDOVIC bevindt zich op het adres: BLEEKHOFSTRAAT 22; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DEVRIENDT LUDOVIC is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVRIENDT LUDOVIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVRIENDT LUDOVIC, openstaande posities, locatie van DEVRIENDT LUDOVIC op de kaart.

DEVRIENDT LUDOVIC is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVRIENDT LUDOVIC, company assigned to the tax number BE06637634277. The company DEVRIENDT LUDOVIC is located at the address: BLEEKHOFSTRAAT 22; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DEVRIENDT LUDOVIC is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVRIENDT LUDOVIC is not available. You also can look at reviews of DEVRIENDT LUDOVIC, open positions, location of DEVRIENDT LUDOVIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVRIENDT LUDOVIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVRIENDT LUDOVIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVRIENDT LUDOVIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVRIENDT LUDOVIC, employees, financial statistics.