DEVENTER S

Contactgegevens DEVENTER S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVENTER S: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVENTER S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R DE PREESTERSTRAAT 51; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55310113 (+32-55310113) 55310113 (+32-55310113)

Fax (fax): +32 (71) 949-71-79 +32 (71) 949-71-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVENTER S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVENTER S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVENTER S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVENTER S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVENTER S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVENTER S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVENTER S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVENTER S
Products information DEVENTER S

BTW identificatienummer (tax): BE01921752929
Ondernemingsnummer: 1461151123
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVENTER S
(Get full report from official database of BE for DEVENTER S)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVENTER S
Addition kinds of activities for DEVENTER S

25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency
86410102. Gemeenschapsklub | Community membership club

Werken bij DEVENTER S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVENTER S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVENTER S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVENTER S. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

 • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

 • Inpakker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

 • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

 • gyproc plaatser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: LUMA GYPROC

  Type: Vaste Job

  Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

 • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Vaste Job

  We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

 • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van DEVENTER S in sociale netwerken
Look for responds of DEVENTER S in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVENTER S. Laat een reactie achter voor DEVENTER S. DEVENTER S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVENTER S. Leave a respond for DEVENTER S. DEVENTER S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVENTER S op de google maps. Adres en contacten DEVENTER S
Location of DEVENTER S on the google maps. Address and contacts of DEVENTER S

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVENTER S DEVENTER S: Van Haelst B | SUPER G.B. | ROGER WUIDAR | V-Press | LABO DENTAIRE DRIES

Other related companies as DEVENTER S: Van Haelst B | SUPER G.B. | ROGER WUIDAR | V-Press | LABO DENTAIRE DRIES

DEVENTER S is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVENTER S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01921752929. Het bedrijf DEVENTER S bevindt zich op het adres: R DE PREESTERSTRAAT 51; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
De hoofdactiviteit van DEVENTER S is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVENTER S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVENTER S, openstaande posities, locatie van DEVENTER S op de kaart.

DEVENTER S is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVENTER S, company assigned to the tax number BE01921752929. The company DEVENTER S is located at the address: R DE PREESTERSTRAAT 51; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
The main activity of DEVENTER S is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVENTER S is not available. You also can look at reviews of DEVENTER S, open positions, location of DEVENTER S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVENTER S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVENTER S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVENTER S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVENTER S, employees, financial statistics.