DESCHEPPER GEERT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DESCHEPPER GEERT
Private companiesHealth Services • DESCHEPPER GEERT

Contactgegevens DESCHEPPER GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHEPPER GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHEPPER GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 51; 8730; DAMME, België

Telefoon (phone): 50377902 (+32-50377902) 50377902 (+32-50377902)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHEPPER GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHEPPER GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHEPPER GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHEPPER GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHEPPER GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHEPPER GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHEPPER GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHEPPER GEERT
Products information DESCHEPPER GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHEPPER GEERT
(Get full report from official database of BE for DESCHEPPER GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHEPPER GEERT
Addition kinds of activities for DESCHEPPER GEERT

559900. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
16290402. Landwinning | Land reclamation
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
32629901. Bone China | Bone china
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices

Werken bij DESCHEPPER GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHEPPER GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHEPPER GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHEPPER GEERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Dispatcher (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

 • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

 • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

 • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ESTA

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

 • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

  Regio: GUIGOVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

 • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • KELNER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

 • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: BSC

  Type: Vaste Job

  Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

Zoek naar antwoorden van DESCHEPPER GEERT in sociale netwerken
Look for responds of DESCHEPPER GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHEPPER GEERT. Laat een reactie achter voor DESCHEPPER GEERT. DESCHEPPER GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHEPPER GEERT. Leave a respond for DESCHEPPER GEERT. DESCHEPPER GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHEPPER GEERT op de google maps. Adres en contacten DESCHEPPER GEERT
Location of DESCHEPPER GEERT on the google maps. Address and contacts of DESCHEPPER GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHEPPER GEERT DESCHEPPER GEERT: Real Software NV | Saucez R | Colonius V | D'Haese I | DAVID DE BELS

Other related companies as DESCHEPPER GEERT: Real Software NV | Saucez R | Colonius V | D'Haese I | DAVID DE BELS

DESCHEPPER GEERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHEPPER GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf DESCHEPPER GEERT bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 51; 8730; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DESCHEPPER GEERT is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHEPPER GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHEPPER GEERT, openstaande posities, locatie van DESCHEPPER GEERT op de kaart.

DESCHEPPER GEERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCHEPPER GEERT, company assigned to the tax number BE08633850097. The company DESCHEPPER GEERT is located at the address: GENTSESTEENWEG 51; 8730; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DESCHEPPER GEERT is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHEPPER GEERT is not available. You also can look at reviews of DESCHEPPER GEERT, open positions, location of DESCHEPPER GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHEPPER GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHEPPER GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHEPPER GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHEPPER GEERT, employees, financial statistics.