DESCHEERMAEKER

Contactgegevens DESCHEERMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHEERMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHEERMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROTSESTRAAT 24; 8800; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 51202080 (+32-51202080) 51202080 (+32-51202080)

Fax (fax): +32 (13) 493-77-95 +32 (13) 493-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHEERMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHEERMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHEERMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHEERMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHEERMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHEERMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHEERMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHEERMAEKER
Products information DESCHEERMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE06217681884
Ondernemingsnummer: 2435913085
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHEERMAEKER
(Get full report from official database of BE for DESCHEERMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHEERMAEKER
Addition kinds of activities for DESCHEERMAEKER

01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij DESCHEERMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHEERMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHEERMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHEERMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Afwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

 • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

 • Implementation officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

 • Shift Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

  Regio: WEBBEKOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

 • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DOOLAEGHE

  Type: Vaste Job

  Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

Zoek naar antwoorden van DESCHEERMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of DESCHEERMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHEERMAEKER. Laat een reactie achter voor DESCHEERMAEKER. DESCHEERMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHEERMAEKER. Leave a respond for DESCHEERMAEKER. DESCHEERMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHEERMAEKER op de google maps. Adres en contacten DESCHEERMAEKER
Location of DESCHEERMAEKER on the google maps. Address and contacts of DESCHEERMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHEERMAEKER DESCHEERMAEKER: FLX-TREME SA | ANDRE VANDENBUSSCHE | D'HAENE GLAS & INTERIEUR | STEDELIJKE BASISSCHOOL | CARROSSERIE STEEMAN

Other related companies as DESCHEERMAEKER: FLX-TREME SA | ANDRE VANDENBUSSCHE | D'HAENE GLAS & INTERIEUR | STEDELIJKE BASISSCHOOL | CARROSSERIE STEEMAN

DESCHEERMAEKER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHEERMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217681884. Het bedrijf DESCHEERMAEKER bevindt zich op het adres: ROTSESTRAAT 24; 8800; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DESCHEERMAEKER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHEERMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHEERMAEKER, openstaande posities, locatie van DESCHEERMAEKER op de kaart.

DESCHEERMAEKER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCHEERMAEKER, company assigned to the tax number BE06217681884. The company DESCHEERMAEKER is located at the address: ROTSESTRAAT 24; 8800; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DESCHEERMAEKER is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHEERMAEKER is not available. You also can look at reviews of DESCHEERMAEKER, open positions, location of DESCHEERMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHEERMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHEERMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHEERMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHEERMAEKER, employees, financial statistics.