DESAUW JACQUES

Contactgegevens DESAUW JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESAUW JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESAUW JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSEWEG 299; 8791; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56703754 (+32-56703754) 56703754 (+32-56703754)

Fax (fax): +32 (84) 291-45-49 +32 (84) 291-45-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESAUW JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESAUW JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESAUW JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESAUW JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESAUW JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESAUW JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESAUW JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESAUW JACQUES
Products information DESAUW JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE08791229248
Ondernemingsnummer: 7973571777
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Installation de Bassins De Jardins & Etangs.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESAUW JACQUES
(Get full report from official database of BE for DESAUW JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESAUW JACQUES
Addition kinds of activities for DESAUW JACQUES

204103. Bloemmixen | Flour mixes
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
51990410. Wollen en worsted garens | Woolen and worsted yarns
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij DESAUW JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESAUW JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESAUW JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESAUW JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

 • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

 • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

 • Afwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

 • Vloerder (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

 • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

 • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • PLC Engineer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IBA ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

 • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van DESAUW JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of DESAUW JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESAUW JACQUES. Laat een reactie achter voor DESAUW JACQUES. DESAUW JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESAUW JACQUES. Leave a respond for DESAUW JACQUES. DESAUW JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESAUW JACQUES op de google maps. Adres en contacten DESAUW JACQUES
Location of DESAUW JACQUES on the google maps. Address and contacts of DESAUW JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come DESAUW JACQUES DESAUW JACQUES: Lumen Christ | JEAN MOYSON | Delens SPRL | A. VERSCHUEREN | Monico

Other related companies as DESAUW JACQUES: Lumen Christ | JEAN MOYSON | Delens SPRL | A. VERSCHUEREN | Monico

DESAUW JACQUES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESAUW JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08791229248. Het bedrijf DESAUW JACQUES bevindt zich op het adres: KORTRIJKSEWEG 299; 8791; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
De hoofdactiviteit van DESAUW JACQUES is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESAUW JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESAUW JACQUES, openstaande posities, locatie van DESAUW JACQUES op de kaart.

DESAUW JACQUES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESAUW JACQUES, company assigned to the tax number BE08791229248. The company DESAUW JACQUES is located at the address: KORTRIJKSEWEG 299; 8791; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
The main activity of DESAUW JACQUES is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESAUW JACQUES is not available. You also can look at reviews of DESAUW JACQUES, open positions, location of DESAUW JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESAUW JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESAUW JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESAUW JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESAUW JACQUES, employees, financial statistics.