DEROY PH.

Contactgegevens DEROY PH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEROY PH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEROY PH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE THIM?ON 11BIS; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71352013 (+32-71352013) 71352013 (+32-71352013)

Fax (fax): +32 (59) 852-98-18 +32 (59) 852-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEROY PH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEROY PH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEROY PH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEROY PH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEROY PH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEROY PH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEROY PH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEROY PH.
Products information DEROY PH.

BTW identificatienummer (tax): BE08718170166
Ondernemingsnummer: 6360229492
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEROY PH.
(Get full report from official database of BE for DEROY PH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEROY PH.
Addition kinds of activities for DEROY PH.

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
22119920. Romaines | Romaines
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial

Werken bij DEROY PH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEROY PH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEROY PH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEROY PH.. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

 • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

 • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

 • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

  Regio: MICHELBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

 • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Studentenjob

  Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

 • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

  Regio: GROTENBERGE

  Bedrijf: SanoRice Belgium

  Type: Studentenjob

  Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

 • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van DEROY PH. in sociale netwerken
Look for responds of DEROY PH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEROY PH.. Laat een reactie achter voor DEROY PH.. DEROY PH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEROY PH.. Leave a respond for DEROY PH.. DEROY PH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEROY PH. op de google maps. Adres en contacten DEROY PH.
Location of DEROY PH. on the google maps. Address and contacts of DEROY PH.

Andere gerelateerde bedrijven als come DEROY PH. DEROY PH.: FLBELG. NURDIE TEXTILE CY SA | BART DESAEGER | SYLVIA | Debru Modelmakerij NV | ARIZONA JEAN'S

Other related companies as DEROY PH.: FLBELG. NURDIE TEXTILE CY SA | BART DESAEGER | SYLVIA | Debru Modelmakerij NV | ARIZONA JEAN'S

DEROY PH. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEROY PH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718170166. Het bedrijf DEROY PH. bevindt zich op het adres: RUE DE THIM?ON 11BIS; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DEROY PH. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEROY PH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEROY PH., openstaande posities, locatie van DEROY PH. op de kaart.

DEROY PH. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEROY PH., company assigned to the tax number BE08718170166. The company DEROY PH. is located at the address: RUE DE THIM?ON 11BIS; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins..
The main activity of DEROY PH. is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEROY PH. is not available. You also can look at reviews of DEROY PH., open positions, location of DEROY PH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEROY PH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEROY PH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEROY PH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEROY PH., employees, financial statistics.