DEROO TUINEN

Contactgegevens DEROO TUINEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEROO TUINEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEROO TUINEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOMERSTRAAT-OOST 14; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50356800 (+32-50356800) 50356800 (+32-50356800)

Fax (fax): +32 (51) 407-64-41 +32 (51) 407-64-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEROO TUINEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEROO TUINEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEROO TUINEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEROO TUINEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEROO TUINEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEROO TUINEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEROO TUINEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEROO TUINEN
Products information DEROO TUINEN

BTW identificatienummer (tax): BE05127563476
Ondernemingsnummer: 1810516357
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEROO TUINEN
(Get full report from official database of BE for DEROO TUINEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEROO TUINEN
Addition kinds of activities for DEROO TUINEN

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
22119920. Romaines | Romaines
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
96210403. Regeling, administratie van vervoer, provincie overheid | Regulation, administration of transportation, county government

Werken bij DEROO TUINEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEROO TUINEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEROO TUINEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEROO TUINEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Torenkraanmachinist (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

 • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

 • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

 • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

 • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

 • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Ascento

  Type: Vaste Job

  Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

Zoek naar antwoorden van DEROO TUINEN in sociale netwerken
Look for responds of DEROO TUINEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEROO TUINEN. Laat een reactie achter voor DEROO TUINEN. DEROO TUINEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEROO TUINEN. Leave a respond for DEROO TUINEN. DEROO TUINEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEROO TUINEN op de google maps. Adres en contacten DEROO TUINEN
Location of DEROO TUINEN on the google maps. Address and contacts of DEROO TUINEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEROO TUINEN DEROO TUINEN: VM Carpets | NEW GLASS ART GALLERY | BVBA HIMCO | Lebbink | Hoppenbrouwers J

Other related companies as DEROO TUINEN: VM Carpets | NEW GLASS ART GALLERY | BVBA HIMCO | Lebbink | Hoppenbrouwers J

DEROO TUINEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEROO TUINEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05127563476. Het bedrijf DEROO TUINEN bevindt zich op het adres: ZOMERSTRAAT-OOST 14; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 588,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DEROO TUINEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEROO TUINEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEROO TUINEN, openstaande posities, locatie van DEROO TUINEN op de kaart.

DEROO TUINEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEROO TUINEN, company assigned to the tax number BE05127563476. The company DEROO TUINEN is located at the address: ZOMERSTRAAT-OOST 14; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 588,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DEROO TUINEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEROO TUINEN is not available. You also can look at reviews of DEROO TUINEN, open positions, location of DEROO TUINEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEROO TUINEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEROO TUINEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEROO TUINEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEROO TUINEN, employees, financial statistics.