DENIS HENROTTE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DENIS HENROTTE
Private companiesMetal Mining • DENIS HENROTTE

Contactgegevens DENIS HENROTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENIS HENROTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENIS HENROTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COMPOGNE 458; 6687; BERTOGNE, België

Telefoon (phone): 61216782 (+32-61216782) 61216782 (+32-61216782)

Fax (fax): +32 (87) 670-26-67 +32 (87) 670-26-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENIS HENROTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENIS HENROTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENIS HENROTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENIS HENROTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENIS HENROTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENIS HENROTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENIS HENROTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENIS HENROTTE
Products information DENIS HENROTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03937744140
Ondernemingsnummer: 5107513427
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENIS HENROTTE
(Get full report from official database of BE for DENIS HENROTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENIS HENROTTE
Addition kinds of activities for DENIS HENROTTE

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
38429917. Beperkingen, patiënt | Restraints, patient
50910703. motorboten | Motorboats
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair

Werken bij DENIS HENROTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENIS HENROTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENIS HENROTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENIS HENROTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

 • Orderpicker (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

 • Lasser (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

 • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Student Receptionist(e) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hospitality House

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

 • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

 • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • Notari?le stage (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

 • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van DENIS HENROTTE in sociale netwerken
Look for responds of DENIS HENROTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENIS HENROTTE. Laat een reactie achter voor DENIS HENROTTE. DENIS HENROTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENIS HENROTTE. Leave a respond for DENIS HENROTTE. DENIS HENROTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENIS HENROTTE op de google maps. Adres en contacten DENIS HENROTTE
Location of DENIS HENROTTE on the google maps. Address and contacts of DENIS HENROTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DENIS HENROTTE DENIS HENROTTE: Noordzeebad | WILLY HERTOGS | MARIJKE DESCAMPS | ANDRE HALLET | MARCEL DENDAUW

Other related companies as DENIS HENROTTE: Noordzeebad | WILLY HERTOGS | MARIJKE DESCAMPS | ANDRE HALLET | MARCEL DENDAUW

DENIS HENROTTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENIS HENROTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03937744140. Het bedrijf DENIS HENROTTE bevindt zich op het adres: COMPOGNE 458; 6687; BERTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DENIS HENROTTE is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENIS HENROTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENIS HENROTTE, openstaande posities, locatie van DENIS HENROTTE op de kaart.

DENIS HENROTTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENIS HENROTTE, company assigned to the tax number BE03937744140. The company DENIS HENROTTE is located at the address: COMPOGNE 458; 6687; BERTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DENIS HENROTTE is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DENIS HENROTTE is not available. You also can look at reviews of DENIS HENROTTE, open positions, location of DENIS HENROTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENIS HENROTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENIS HENROTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENIS HENROTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENIS HENROTTE, employees, financial statistics.