DEMYTTENAERE D.

Contactgegevens DEMYTTENAERE D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMYTTENAERE D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMYTTENAERE D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTENSTRAAT 27; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51301776 (+32-51301776) 51301776 (+32-51301776)

Fax (fax): +32 (3) 597-83-37 +32 (3) 597-83-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMYTTENAERE D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMYTTENAERE D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMYTTENAERE D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMYTTENAERE D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMYTTENAERE D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMYTTENAERE D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMYTTENAERE D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMYTTENAERE D.
Products information DEMYTTENAERE D.

BTW identificatienummer (tax): BE01869293212
Ondernemingsnummer: 8186157226
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMYTTENAERE D.
(Get full report from official database of BE for DEMYTTENAERE D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMYTTENAERE D.
Addition kinds of activities for DEMYTTENAERE D.

179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
224104. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial

Werken bij DEMYTTENAERE D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMYTTENAERE D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMYTTENAERE D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMYTTENAERE D.. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

 • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student recruiter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: RUBBENS

  Type: Studentenjob

  Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

 • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

  Regio: UTRECHT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van DEMYTTENAERE D. in sociale netwerken
Look for responds of DEMYTTENAERE D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMYTTENAERE D.. Laat een reactie achter voor DEMYTTENAERE D.. DEMYTTENAERE D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMYTTENAERE D.. Leave a respond for DEMYTTENAERE D.. DEMYTTENAERE D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMYTTENAERE D. op de google maps. Adres en contacten DEMYTTENAERE D.
Location of DEMYTTENAERE D. on the google maps. Address and contacts of DEMYTTENAERE D.

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMYTTENAERE D. DEMYTTENAERE D.: Everaert-Van Lier BVBA | El Mossaoui | Voorspoels W | LOUIS JESPERS | Castelein Brandstoffen

Other related companies as DEMYTTENAERE D.: Everaert-Van Lier BVBA | El Mossaoui | Voorspoels W | LOUIS JESPERS | Castelein Brandstoffen

DEMYTTENAERE D. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMYTTENAERE D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01869293212. Het bedrijf DEMYTTENAERE D. bevindt zich op het adres: AMBACHTENSTRAAT 27; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DEMYTTENAERE D. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMYTTENAERE D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMYTTENAERE D., openstaande posities, locatie van DEMYTTENAERE D. op de kaart.

DEMYTTENAERE D. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMYTTENAERE D., company assigned to the tax number BE01869293212. The company DEMYTTENAERE D. is located at the address: AMBACHTENSTRAAT 27; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DEMYTTENAERE D. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMYTTENAERE D. is not available. You also can look at reviews of DEMYTTENAERE D., open positions, location of DEMYTTENAERE D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMYTTENAERE D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMYTTENAERE D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMYTTENAERE D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMYTTENAERE D., employees, financial statistics.