DEMUYCK TUINEN EN PARKEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • DEMUYCK TUINEN EN PARKEN
Private companiesCommunications • DEMUYCK TUINEN EN PARKEN

Contactgegevens DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMUYCK TUINEN EN PARKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEDELGEMSESTEENWEG 55; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59299774 (+32-59299774) 59299774 (+32-59299774)

Fax (fax): +32 (57) 605-81-27 +32 (57) 605-81-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMUYCK TUINEN EN PARKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMUYCK TUINEN EN PARKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMUYCK TUINEN EN PARKEN
Products information DEMUYCK TUINEN EN PARKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07519012451
Ondernemingsnummer: 4917175292
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMUYCK TUINEN EN PARKEN
(Get full report from official database of BE for DEMUYCK TUINEN EN PARKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMUYCK TUINEN EN PARKEN
Addition kinds of activities for DEMUYCK TUINEN EN PARKEN

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
753903. Elektrische diensten | Electrical services
20839902. Maïsmeel | Corn malt
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
73890900. Financiële diensten | Financial services
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair

Werken bij DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

 • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

 • Procesoperator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: IBIC

  Type: Vaste Job

  Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

 • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

 • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Flexijob

  Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van DEMUYCK TUINEN EN PARKEN in sociale netwerken
Look for responds of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. Laat een reactie achter voor DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. DEMUYCK TUINEN EN PARKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. Leave a respond for DEMUYCK TUINEN EN PARKEN. DEMUYCK TUINEN EN PARKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMUYCK TUINEN EN PARKEN op de google maps. Adres en contacten DEMUYCK TUINEN EN PARKEN
Location of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN on the google maps. Address and contacts of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMUYCK TUINEN EN PARKEN DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: MARTENS JEAN | JOSEPH PLESSERS | EOLE XL-TRAVELCO | LA MAISON DE TOUS | Van Den Steen - De Nul BVBA

Other related companies as DEMUYCK TUINEN EN PARKEN: MARTENS JEAN | JOSEPH PLESSERS | EOLE XL-TRAVELCO | LA MAISON DE TOUS | Van Den Steen - De Nul BVBA

DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519012451. Het bedrijf DEMUYCK TUINEN EN PARKEN bevindt zich op het adres: ZEDELGEMSESTEENWEG 55; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, openstaande posities, locatie van DEMUYCK TUINEN EN PARKEN op de kaart.

DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, company assigned to the tax number BE07519012451. The company DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is located at the address: ZEDELGEMSESTEENWEG 55; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN is not available. You also can look at reviews of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, open positions, location of DEMUYCK TUINEN EN PARKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMUYCK TUINEN EN PARKEN, employees, financial statistics.