DEMOLDER L.

Contactgegevens DEMOLDER L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMOLDER L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMOLDER L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVESTRAAT 9; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57467885 (+32-57467885) 57467885 (+32-57467885)

Fax (fax): +32 (87) 773-59-67 +32 (87) 773-59-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMOLDER L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMOLDER L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMOLDER L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMOLDER L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMOLDER L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMOLDER L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMOLDER L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMOLDER L.
Products information DEMOLDER L.

BTW identificatienummer (tax): BE03496368408
Ondernemingsnummer: 2364501953
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMOLDER L.
(Get full report from official database of BE for DEMOLDER L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMOLDER L.
Addition kinds of activities for DEMOLDER L.

6163. Lening makelaars | Loan brokers
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service

Werken bij DEMOLDER L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMOLDER L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMOLDER L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMOLDER L.. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

 • Telesales M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

 • Machine operator (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • Jobstudent mechanica (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

 • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

 • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

 • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

  Type: Zelfstandige activiteit

  HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

 • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

  Type: Flexijob

  Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van DEMOLDER L. in sociale netwerken
Look for responds of DEMOLDER L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMOLDER L.. Laat een reactie achter voor DEMOLDER L.. DEMOLDER L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMOLDER L.. Leave a respond for DEMOLDER L.. DEMOLDER L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMOLDER L. op de google maps. Adres en contacten DEMOLDER L.
Location of DEMOLDER L. on the google maps. Address and contacts of DEMOLDER L.

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMOLDER L. DEMOLDER L.: FERNAND VERDURMEN | ?T KLAVERTJE VIER | HUBERT ANTOINE | A.S.P. Nettoyage | Dierick M

Other related companies as DEMOLDER L.: FERNAND VERDURMEN | ?T KLAVERTJE VIER | HUBERT ANTOINE | A.S.P. Nettoyage | Dierick M

DEMOLDER L. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMOLDER L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03496368408. Het bedrijf DEMOLDER L. bevindt zich op het adres: GAVESTRAAT 9; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DEMOLDER L. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMOLDER L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMOLDER L., openstaande posities, locatie van DEMOLDER L. op de kaart.

DEMOLDER L. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMOLDER L., company assigned to the tax number BE03496368408. The company DEMOLDER L. is located at the address: GAVESTRAAT 9; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DEMOLDER L. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMOLDER L. is not available. You also can look at reviews of DEMOLDER L., open positions, location of DEMOLDER L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMOLDER L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMOLDER L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMOLDER L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMOLDER L., employees, financial statistics.