DEMEYER TUINEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DEMEYER TUINEN

Contactgegevens DEMEYER TUINEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMEYER TUINEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMEYER TUINEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWAANSTRAAT 27; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50372813 (+32-50372813) 50372813 (+32-50372813)

Fax (fax): +32 (10) 704-94-53 +32 (10) 704-94-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMEYER TUINEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMEYER TUINEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMEYER TUINEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMEYER TUINEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMEYER TUINEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMEYER TUINEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMEYER TUINEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMEYER TUINEN
Products information DEMEYER TUINEN

BTW identificatienummer (tax): BE05034179687
Ondernemingsnummer: 8410003662
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMEYER TUINEN
(Get full report from official database of BE for DEMEYER TUINEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMEYER TUINEN
Addition kinds of activities for DEMEYER TUINEN

17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
23890300. kostuums | Costumes
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand

Werken bij DEMEYER TUINEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMEYER TUINEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMEYER TUINEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMEYER TUINEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

 • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

 • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

 • Inpakker (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

 • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

 • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

 • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: WATER-LINK

  Type: Studentenjob

  ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

 • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

Zoek naar antwoorden van DEMEYER TUINEN in sociale netwerken
Look for responds of DEMEYER TUINEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMEYER TUINEN. Laat een reactie achter voor DEMEYER TUINEN. DEMEYER TUINEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMEYER TUINEN. Leave a respond for DEMEYER TUINEN. DEMEYER TUINEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMEYER TUINEN op de google maps. Adres en contacten DEMEYER TUINEN
Location of DEMEYER TUINEN on the google maps. Address and contacts of DEMEYER TUINEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMEYER TUINEN DEMEYER TUINEN: CITIBANK | Histoire d'Ambiance | DE BRUYCKER | T.C. WESTHOEK | ESTENNE/SOPHIE ESTENNE

Other related companies as DEMEYER TUINEN: CITIBANK | Histoire d'Ambiance | DE BRUYCKER | T.C. WESTHOEK | ESTENNE/SOPHIE ESTENNE

DEMEYER TUINEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMEYER TUINEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05034179687. Het bedrijf DEMEYER TUINEN bevindt zich op het adres: ZWAANSTRAAT 27; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DEMEYER TUINEN is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMEYER TUINEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMEYER TUINEN, openstaande posities, locatie van DEMEYER TUINEN op de kaart.

DEMEYER TUINEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMEYER TUINEN, company assigned to the tax number BE05034179687. The company DEMEYER TUINEN is located at the address: ZWAANSTRAAT 27; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DEMEYER TUINEN is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMEYER TUINEN is not available. You also can look at reviews of DEMEYER TUINEN, open positions, location of DEMEYER TUINEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMEYER TUINEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMEYER TUINEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMEYER TUINEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMEYER TUINEN, employees, financial statistics.