DEMBLOND

Contactgegevens DEMBLOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMBLOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMBLOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROCHETTES 6; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43882777 (+32-43882777) 43882777 (+32-43882777)

Fax (fax): +32 (4) 240-78-15 +32 (4) 240-78-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMBLOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMBLOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMBLOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMBLOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMBLOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMBLOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMBLOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMBLOND
Products information DEMBLOND

BTW identificatienummer (tax): BE02898986816
Ondernemingsnummer: 3552398681
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMBLOND
(Get full report from official database of BE for DEMBLOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMBLOND
Addition kinds of activities for DEMBLOND

361202. Lamp ballasts | Lamp ballasts
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental

Werken bij DEMBLOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMBLOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMBLOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMBLOND. Looking for open vacancies in other companies

 • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

 • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

 • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Vaste Job

  Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

 • Kok (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

 • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Leercontract

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

 • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van DEMBLOND in sociale netwerken
Look for responds of DEMBLOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMBLOND. Laat een reactie achter voor DEMBLOND. DEMBLOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMBLOND. Leave a respond for DEMBLOND. DEMBLOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMBLOND op de google maps. Adres en contacten DEMBLOND
Location of DEMBLOND on the google maps. Address and contacts of DEMBLOND

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMBLOND DEMBLOND: KBC | PIZZA ROSARIO | Ch?teau de Cocriamont | De Kleine Melker | Bron (De)

Other related companies as DEMBLOND: KBC | PIZZA ROSARIO | Ch?teau de Cocriamont | De Kleine Melker | Bron (De)

DEMBLOND is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMBLOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898986816. Het bedrijf DEMBLOND bevindt zich op het adres: RUE ROCHETTES 6; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 733,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DEMBLOND is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMBLOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMBLOND, openstaande posities, locatie van DEMBLOND op de kaart.

DEMBLOND is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMBLOND, company assigned to the tax number BE02898986816. The company DEMBLOND is located at the address: RUE ROCHETTES 6; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 733,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of DEMBLOND is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMBLOND is not available. You also can look at reviews of DEMBLOND, open positions, location of DEMBLOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMBLOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMBLOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMBLOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMBLOND, employees, financial statistics.