DELTA CONSULT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DELTA CONSULT
Private companiesReal Estate • DELTA CONSULT

Contactgegevens DELTA CONSULT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTA CONSULT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTA CONSULT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERHEIDE 20D; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14221048 (+32-14221048) 14221048 (+32-14221048)

Fax (fax): +32 (14) 988-19-59 +32 (14) 988-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTA CONSULT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTA CONSULT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTA CONSULT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTA CONSULT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTA CONSULT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTA CONSULT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTA CONSULT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTA CONSULT
Products information DELTA CONSULT

BTW identificatienummer (tax): BE09120819091
Ondernemingsnummer: 6387145996
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTA CONSULT
(Get full report from official database of BE for DELTA CONSULT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTA CONSULT
Addition kinds of activities for DELTA CONSULT

162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
25999900. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
34829901. Cartridge gevallen voor munitie, 30 mm. | Cartridge cases for ammunition, 30 mm. and below
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures

Werken bij DELTA CONSULT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTA CONSULT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTA CONSULT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTA CONSULT. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

 • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

 • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

 • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Boekhouder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

 • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

 • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van DELTA CONSULT in sociale netwerken
Look for responds of DELTA CONSULT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTA CONSULT. Laat een reactie achter voor DELTA CONSULT. DELTA CONSULT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTA CONSULT. Leave a respond for DELTA CONSULT. DELTA CONSULT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTA CONSULT op de google maps. Adres en contacten DELTA CONSULT
Location of DELTA CONSULT on the google maps. Address and contacts of DELTA CONSULT

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTA CONSULT DELTA CONSULT: EMILE GREGOIRE | K.E. APPELTERRE-EICHEM | D.S.M. BVBA | FA. PRAET A. & ZOON | Spiers NV

Other related companies as DELTA CONSULT: EMILE GREGOIRE | K.E. APPELTERRE-EICHEM | D.S.M. BVBA | FA. PRAET A. & ZOON | Spiers NV

DELTA CONSULT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELTA CONSULT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09120819091. Het bedrijf DELTA CONSULT bevindt zich op het adres: NEERHEIDE 20D; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DELTA CONSULT is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTA CONSULT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTA CONSULT, openstaande posities, locatie van DELTA CONSULT op de kaart.

DELTA CONSULT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELTA CONSULT, company assigned to the tax number BE09120819091. The company DELTA CONSULT is located at the address: NEERHEIDE 20D; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DELTA CONSULT is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTA CONSULT is not available. You also can look at reviews of DELTA CONSULT, open positions, location of DELTA CONSULT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTA CONSULT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTA CONSULT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTA CONSULT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTA CONSULT, employees, financial statistics.