DELIENER

Contactgegevens DELIENER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELIENER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELIENER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COMBATTANTS 58; 7070; LE ROEULX, België

Telefoon (phone): 67442886 (+32-67442886) 67442886 (+32-67442886)

Fax (fax): +32 (58) 343-25-98 +32 (58) 343-25-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELIENER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELIENER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELIENER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELIENER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELIENER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELIENER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELIENER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELIENER
Products information DELIENER

BTW identificatienummer (tax): BE05583221435
Ondernemingsnummer: 1214782714
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELIENER
(Get full report from official database of BE for DELIENER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELIENER
Addition kinds of activities for DELIENER

22810212. Vinyon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Vinyon yarn, spun: made from purchased staple
28999904. blauwen | Bluing
33579901. Vliegtuig draad en kabel, nonferrous | Aircraft wire and cable, nonferrous
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij DELIENER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELIENER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELIENER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELIENER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

 • ETIKETTEERDER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

 • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

  Regio: NETHEN

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

 • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

 • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

 • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RETIE TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

 • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

Zoek naar antwoorden van DELIENER in sociale netwerken
Look for responds of DELIENER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELIENER. Laat een reactie achter voor DELIENER. DELIENER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELIENER. Leave a respond for DELIENER. DELIENER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELIENER op de google maps. Adres en contacten DELIENER
Location of DELIENER on the google maps. Address and contacts of DELIENER

Andere gerelateerde bedrijven als come DELIENER DELIENER: JACOBS | ?T CENTRUM | F. FAGNANT | Moushine Abdelhak | B. Munster Autosport

Other related companies as DELIENER: JACOBS | ?T CENTRUM | F. FAGNANT | Moushine Abdelhak | B. Munster Autosport

DELIENER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELIENER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05583221435. Het bedrijf DELIENER bevindt zich op het adres: RUE DES COMBATTANTS 58; 7070; LE ROEULX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DELIENER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELIENER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELIENER, openstaande posities, locatie van DELIENER op de kaart.

DELIENER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELIENER, company assigned to the tax number BE05583221435. The company DELIENER is located at the address: RUE DES COMBATTANTS 58; 7070; LE ROEULX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of DELIENER is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELIENER is not available. You also can look at reviews of DELIENER, open positions, location of DELIENER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELIENER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELIENER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELIENER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELIENER, employees, financial statistics.