DELCAMBRE J

Contactgegevens DELCAMBRE J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCAMBRE J: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCAMBRE J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MORTAGNE 36; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69663276 (+32-69663276) 69663276 (+32-69663276)

Fax (fax): +32 (57) 864-43-26 +32 (57) 864-43-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCAMBRE J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCAMBRE J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCAMBRE J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCAMBRE J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCAMBRE J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCAMBRE J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCAMBRE J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCAMBRE J
Products information DELCAMBRE J

BTW identificatienummer (tax): BE01689117431
Ondernemingsnummer: 4613403320
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCAMBRE J
(Get full report from official database of BE for DELCAMBRE J)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCAMBRE J
Addition kinds of activities for DELCAMBRE J

275904. Publicatiedruk | Publication printing
311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst

Werken bij DELCAMBRE J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCAMBRE J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCAMBRE J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCAMBRE J. Looking for open vacancies in other companies

 • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

 • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

 • Supply Chain Manager (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

 • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Vaste Job

  Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

 • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADRIAENS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

 • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van DELCAMBRE J in sociale netwerken
Look for responds of DELCAMBRE J in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCAMBRE J. Laat een reactie achter voor DELCAMBRE J. DELCAMBRE J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCAMBRE J. Leave a respond for DELCAMBRE J. DELCAMBRE J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCAMBRE J op de google maps. Adres en contacten DELCAMBRE J
Location of DELCAMBRE J on the google maps. Address and contacts of DELCAMBRE J

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCAMBRE J DELCAMBRE J: SLAGERIJ MAENHOUT | COIFFURE FIORENZA | TRIUMPH-RECORDS | United Promo Textiel BVBA | FC BOSVLINDERS

Other related companies as DELCAMBRE J: SLAGERIJ MAENHOUT | COIFFURE FIORENZA | TRIUMPH-RECORDS | United Promo Textiel BVBA | FC BOSVLINDERS

DELCAMBRE J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCAMBRE J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01689117431. Het bedrijf DELCAMBRE J bevindt zich op het adres: RUE MORTAGNE 36; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DELCAMBRE J is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCAMBRE J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCAMBRE J, openstaande posities, locatie van DELCAMBRE J op de kaart.

DELCAMBRE J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCAMBRE J, company assigned to the tax number BE01689117431. The company DELCAMBRE J is located at the address: RUE MORTAGNE 36; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DELCAMBRE J is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCAMBRE J is not available. You also can look at reviews of DELCAMBRE J, open positions, location of DELCAMBRE J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCAMBRE J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCAMBRE J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCAMBRE J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCAMBRE J, employees, financial statistics.