DELBECQUE I.

Contactgegevens DELBECQUE I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELBECQUE I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELBECQUE I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGWEG 101; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56311619 (+32-56311619) 56311619 (+32-56311619)

Fax (fax): +32 (67) 441-24-55 +32 (67) 441-24-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELBECQUE I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELBECQUE I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELBECQUE I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELBECQUE I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELBECQUE I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELBECQUE I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELBECQUE I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELBECQUE I.
Products information DELBECQUE I.

BTW identificatienummer (tax): BE03451049804
Ondernemingsnummer: 7420135498
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELBECQUE I.
(Get full report from official database of BE for DELBECQUE I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELBECQUE I.
Addition kinds of activities for DELBECQUE I.

22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij DELBECQUE I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELBECQUE I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELBECQUE I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELBECQUE I.. Looking for open vacancies in other companies

 • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

 • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

 • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Operator - elektricien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

 • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

 • Monteur (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

 • Huishoudhulp (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Agilitas Eeklo

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CKG DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

 • HR consulent (m/v) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

  Type: Vaste Job

  Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van DELBECQUE I. in sociale netwerken
Look for responds of DELBECQUE I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELBECQUE I.. Laat een reactie achter voor DELBECQUE I.. DELBECQUE I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELBECQUE I.. Leave a respond for DELBECQUE I.. DELBECQUE I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELBECQUE I. op de google maps. Adres en contacten DELBECQUE I.
Location of DELBECQUE I. on the google maps. Address and contacts of DELBECQUE I.

Andere gerelateerde bedrijven als come DELBECQUE I. DELBECQUE I.: Location Mur d'Escalade - Parc Roller | Defrancq sa | C. BAIVERLIN | Globe | Claus A

Other related companies as DELBECQUE I.: Location Mur d'Escalade - Parc Roller | Defrancq sa | C. BAIVERLIN | Globe | Claus A

DELBECQUE I. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELBECQUE I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451049804. Het bedrijf DELBECQUE I. bevindt zich op het adres: HOOGWEG 101; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DELBECQUE I. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELBECQUE I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELBECQUE I., openstaande posities, locatie van DELBECQUE I. op de kaart.

DELBECQUE I. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELBECQUE I., company assigned to the tax number BE03451049804. The company DELBECQUE I. is located at the address: HOOGWEG 101; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DELBECQUE I. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELBECQUE I. is not available. You also can look at reviews of DELBECQUE I., open positions, location of DELBECQUE I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELBECQUE I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELBECQUE I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELBECQUE I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELBECQUE I., employees, financial statistics.